Датчик външна температура
-
- Автомобил: Golf 3 GTI 16v
- Двигател: ABF 1994
Датчик външна температура
Здравейте колеги, колата е голф 3 ABF с климатроник оригинален,няма копче Econ!Забелязвам от доста време, че на дисплея на климатроника ми показва външна температура напр.-51; -73 градуса, а на малкото дисплейче където показва темп. на масло и разход нищо не показва за външна температура!Тази грешка от датчика за външна температура ли идва или грешката е в самия климатроник!Този датчик под бронята отдясно ли се намира, като се махне малката пласмасова решетка под мигача и халогена?Още нещо,когато натисна копчето за затваряне на външния приток на въздух вътре не духа по-силно, а според мен трябва да се усети нещо!Това от клапа ли е ,която не затваря или неработещ вакум!Благодаря на всички предварително! 

- Vask0
- Автомобил: VW Arteon
- Двигател: CUAA
Датчика се намира отляво на бронята.Поне при Голф 4 е така мисля, че и при Голф 3 е същото.Да според мене е от датчика.Кофтито е,че много бързо се прецакват тия датчици, защото са на бронята и влагата им разкатава играта.Пък и с тия дъждове.Според мене 100% ти е от датчика.И на мене така ми играеше с температурата.Наванка да кажеме е 20 ми изпизва 30 и си смених датчика и сега горед долу е в нормални стойности.Датчика струваше 40 лева за голфа значи нема да е повече от 30 при тебе 

-
- Автомобил: Golf 3 GTI 16v
- Двигател: ABF 1994
re:
Колега от ляво като си пред колата ли или под левия мигач и халоген?
- racing_team_vidin
- Автомобил: BMW E65 Sport Package
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”