mod edit: gr_kanev
Спирачки Венто (проблем)
-
BHuMaHuE
- Автомобил:
- Двигател:
Спирачки Венто (проблем)
Значи като натисна по-рязко спирачките спира обаче има момент в който педала потъва... казаха ми че има въздух затова.. някой знае ли как трябва да оправя този проблем... свалям гумата и после...
- dobrev
- Автомобил: Tiguan
- Двигател: TSI2013
- Контакти:
Трябва да сте двама единия помпи педала другия отдолу под колата действа може и да не махаш гумите а просто да повдигнеш с крика зад гумата има едни гумени калпачета като тапички махаш ги слагаш един глух ключ един маркуч който влиза в бурканче и задължително доливаш спирачна течност в казанчето започваш с гумата която е най-отдалечена от спирачната помпа и така до най-близката.Ако не си ме разбрал слез пред блока и питай някой комшия каква е процедурата едно време всички го правеха пред блока 
- valkilmera
- Автомобил: Golf3 4 Audi A3
- Двигател: ABS AZD 8P
Първо си купуваш според модела на колата спирачно масло, мисля че при теб е дот.4 и развиваш капачката на резервоарчето и я напълваш до горе, после следваш инструкциите на колегите като внимаваш течността да не свърши.
ВНИМАНИЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :
-Ако нямаш и никаква идея как се работи със спирачките по добре не пипай а отиди на майстор ще ти вземе 5лв.
ОТ ТОВА ЗАВИСИ ЖИВОТА ТИ!!!
ВНИМАНИЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :
-Ако нямаш и никаква идея как се работи със спирачките по добре не пипай а отиди на майстор ще ти вземе 5лв.
ОТ ТОВА ЗАВИСИ ЖИВОТА ТИ!!!
- polturgais
- Автомобил:
- Двигател:
Стига сте го плашели с помпа-спирачните цилиндърчета отзад на барабаните сменял ли си ги или са оригинални-може да имаш блокирало или течащо цилиндърче и от там да дърпа въздух и затова да спираш на талази
Аз бях така до миналата седмица-заден ляв цилиндър капеше и дърпаше въздух и 10 майстора ми казваха помпа щото е най-лесно,а се оказа цилиндъра/бяха оригиналните/.Смених си го не е философия и си обезвъздуших и сега спирам както преди
Цилиндърчето струва 15лв за работа и обезвъздушаване ще ти вземат 10лв 
- polturgais
- Автомобил:
- Двигател:
- valkilmera
- Автомобил: Golf3 4 Audi A3
- Двигател: ABS AZD 8P
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”