ха гледам тука че има линк към моя тема
Ще добавя някой неща.
1. Теч от тапите на блока много трудно се хваща

. Трябва ти канал или да се навреш под колата, и най-вече трябва да знаеш каде да гледаш. При мен течеше сериозно по ~200 грама на ден.
2. Взимаш едно фенерче с тебе

завираш се отдолу и се опитваш да проследиш теча, най-добре на студен двигател на топъл сички течове се изпаряват, гледаш покрай двуцевката (изпускателен колектор).
3. Ходих на "МАЙСТОР" тапите са некакви ламаринки много приличащи на тапи за натурален сок от стъклените шишета 0,50ст едната МАМКА му на жабара дето е карал колата преди мене, та значи смениха ми тапите добре че ги накарах само 2 от 3 да сменят. Протекоха си пак. 100лв. ми взеха сваля се полуоска части от скоростния механизъм и изпускателния колектор барбар с двуцевката. Та да се върна на мисълта си за майсторите, абе добри момчета са правят секви машини от Хамери до Ламборджини и секви Ланчий. Сичко направиха добре ма като набиваха тапите трябвало е да сложат малко лепило като за болтове и фитинги може би или силикон или некав друг мазгоч там щото предполагам че тапите не са легнали хубаво след интервенцията с чука + пробоец и чук+дорника.

Нам коя си точка. Сега карам с RADWELD или там как беше, ми какво да ти кажа тече си но занчително по-малко. Нема да казвам колко ама е нищожно.
Та с прибавката за радиатор също се оправят нещата ама имам и сменени две тапи дето сълзи от тях - само. За сега няма запушване в системата парно има

и си духа топло Наливайтое сивото или може би синьто шишенце беше на малки дози по 1/3 да речем и си карайте!
Не ми се дават пак пари за смяна на тапи с добавката ще ми излезе по-евтино чак докато я продам!