G-3 Придърпване

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
theerazor
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот theerazor » Съб 05 юли 2008 10:28

antonstavrev написа: Съветат ме да измеря налягането на бензиновата помпа.

Да явно само от нея може да е аз ще ходя да я видят, при мен няма заграля или не придръпва си в ниските обороти, тествай като я запалиш и поработи малко, после да я угасиш и запалиш пак ако спре да ти придръпва. Значи си като мен, ще се гледа тая помпа дано има начин да се оправи,че 600лв за некво смешно моторче не ми се дават....
А когато купих колата ми казаха ,че е чисто нова..

nikiko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nikiko » Съб 05 юли 2008 22:01

Не се сърди но има и чисто нови китайски може да смениш 2-3 докато стане.
По темата -дебитомер,регулатор на гориво,помпа ,горивен филтър
Ама за да не гадаеш най добре я закачи някаде за някой комп.
че може и по кабелите да е примерно позиционера на дросела.

Потребителски аватар
theerazor
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот theerazor » Нед 06 юли 2008 9:15

Колеги май-оправих колата не съм на 100% сигурен ,но снощи след дълго мислене през месеците и четене къде ли не.. Мисля ,че отстраних проблема. Ако всичко е било от това което направих снощи направо супер ще бъде :lol: .
Значи както ми е педала на газта отдоло някакви уплатнения бяха се закачили за самия педал. И като подавам до някъде газ са пречели на педала правилно да действа :evil: . Дано е било от това!!!!!!!!!! Днес до работа нито един път не ми придръпна. Дано дано дано!!!! Ако и довечера не придръпне като се прибирам , пак ще пиша. Зa 100%-тово потвърждение!!!!

antonstavrev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот antonstavrev » Нед 06 юли 2008 17:15

theerazor написа:Колеги май-оправих колата не съм на 100% сигурен ,но снощи след дълго мислене през месеците и четене къде ли не.. Мисля ,че отстраних проблема. Ако всичко е било от това което направих снощи направо супер ще бъде :lol: .
Значи както ми е педала на газта отдоло някакви уплатнения бяха се закачили за самия педал. И като подавам до някъде газ са пречели на педала правилно да действа :evil: . Дано е било от това!!!!!!!!!! Днес до работа нито един път не ми придръпна. Дано дано дано!!!! Ако и довечера не придръпне като се прибирам , пак ще пиша. Зa 100%-тово потвърждение!!!!

antonstavrev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот antonstavrev » Нед 06 юли 2008 17:22

[quote="antonstavrev"
пиша ви във връзка с шарана.мисля,че проблема се оказа в импулсния датчик на коляновия вал.изолацията беше паднала.днес не запали.видях,че не подава искра към свещите.размърдах кабелите на импулсния датчик и колата запали.възможно ли е сутрин,когато е влажно/особено в бургас/да ми забива колата?и когато стопли двигателя след 200м да се оправи?

Потребителски аватар
krasun 16 V
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот krasun 16 V » Нед 06 юли 2008 18:53

и аз колеги имах проблем със ускорението при студен двигател - забиваше, и при ускорение между 2500 - 4000 х. об. - присецваше, оказа се РЕЛЕ. вижте си релетата в бушониерата - № 18 ,№ 30.

Потребителски аватар
valeri1
Автомобил:
Двигател:

Re: G-3 Придърпване

Мнениеот valeri1 » Пон 14 юли 2008 17:52

valeri1 написа:Колеги, получи се едно много неприятно придърпване /присецване/ при подаване на газ. Получава се по време на движение,, Подаваш по ряско газ присецне и тръгне,, Същото се получава и при смяна на скоростите. Иначе като работи на място няма проблеми, имам в предвид ,че : пали нормално, държи си оборотите стабилно, форсира се без да се усеща колебания. Сменх му горивния филтер " същото''. Не съм пипал по делкото и свещите. GOLF-3 , 1.6мотор, AFT, инжекцион, Няма ГАЗ.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”