Смяна странично огледало Голф 3
- jijibs
- Автомобил:
- Двигател:
Смяна странично огледало Голф 3
Здравейте! Имам само едно кратко питане. Трябва ли да се сваля кората на вратата при смяна на страничното огледало Голф 3 или мога да се размина? 

- jijibs
- Автомобил:
- Двигател:
" Туториал (кратък):
1.Разглобяваш дръжката на вратата:
1.1.Ако нямаш ел.стъкла,трябва да свалиш манивелата за стъклото.
2.Отвиваш двата винта:
3.Отвиваш си чопчето за заключване:
Кората се държи от щипки.Почваш да я напъваш ОТДОЛУ - ако не стане с ръка си помогни с отвертка,като внимаваш да не си надереш боята.Чуват се звуци - храс-прас После като откачиш кората отдолу в горния край,откъм огледалото започни да я дърпаш към теб.Ще излезе от ръба на вратата.После надигаш кората над телта за заключване .Ако имаш говорител отдолу трябва да му извадиш буксата.И тва е кората е свалена.Под нея има сива изолация,залепена за ламарината.
Сглобяването протича по обратния ред.Наместваш кората на правилното място и с точни и силни удари с юмрюче я "щракваш" в щипките.Ако се счупи някоя щипка по време на свалянето се залепва.Става с хелметекс или подобно.Пробвано."
Това е от пост на колегата andro_ Благодаря му за информацията.
И аз не съм се захванал с работата да си сменя огледалото. Когато това стане факт ще пиша тук
1.Разглобяваш дръжката на вратата:
1.1.Ако нямаш ел.стъкла,трябва да свалиш манивелата за стъклото.
2.Отвиваш двата винта:
3.Отвиваш си чопчето за заключване:
Кората се държи от щипки.Почваш да я напъваш ОТДОЛУ - ако не стане с ръка си помогни с отвертка,като внимаваш да не си надереш боята.Чуват се звуци - храс-прас После като откачиш кората отдолу в горния край,откъм огледалото започни да я дърпаш към теб.Ще излезе от ръба на вратата.После надигаш кората над телта за заключване .Ако имаш говорител отдолу трябва да му извадиш буксата.И тва е кората е свалена.Под нея има сива изолация,залепена за ламарината.
Сглобяването протича по обратния ред.Наместваш кората на правилното място и с точни и силни удари с юмрюче я "щракваш" в щипките.Ако се счупи някоя щипка по време на свалянето се залепва.Става с хелметекс или подобно.Пробвано."
Това е от пост на колегата andro_ Благодаря му за информацията.
И аз не съм се захванал с работата да си сменя огледалото. Когато това стане факт ще пиша тук

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”