пак за парното на Г3> духа адски горещо, а искам студено

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
assd
Автомобил:
Двигател:

пак за парното на Г3> духа адски горещо, а искам студено

Мнениеот assd » Пон 11 авг 2008 18:43

здравейте колеги!
имам много странен проблем с парното: миналата зима се развали и духаше само студено... викам си, кво пък идва лято - и беше добре да си духа студено, на магистралата си пусках вентилаторчето и си духаше хладно...
ама днеска незнайно как, един пич бутна нещо долу под жабката и почна да духа само горещо! ама не мога да го спра :? то хубаво, сега има парно - зима идва :lol: ама утре заминавам за Варна и исках да ми духа пак студено
може ли да се откачи някак парното, или да се премести ръчно второто жило (защото се вижда само жилото за скоросттта на вентилаторчето, първата врътка). а втората врътка за смяна на студено/топло не работи от миналата зима :(

четох темите, но всички имат обратния проблем - духа студено, а искат топло? а при мен е обратното :roll: дали да разглобя конзолата с трите врътки и ще намеря ли нещо което да бутна, пък зимата ще му мисля

пп колата няма климатик

благодаря много предварително

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Пон 11 авг 2008 18:49

ако свалиш конзолата - отзад са жилата- обикновено се откачват от там дето са закачени, щото старее пластмасата и се троши там дето е захваната щипката на жилото.... и то се мести цялото вместо да премести клапата...
захващат се с тел, свински опашки или квото ти хрумне
успех

Потребителски аватар
vladovelin
Автомобил: Golf3 GTI
Двигател: 2E 1994

Мнениеот vladovelin » Пон 11 авг 2008 19:09

Намери онзи пич дето е бутнал онова нещо под жабката и му кажи да го бутне на другата страна и ще стане студено.

assd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот assd » Пон 11 авг 2008 19:13

vladovelin написа:Намери онзи пич дето е бутнал онова нещо под жабката и му кажи да го бутне на другата страна и ще стане студено.

с пича бутахме заедно, и той буташе сам и нищо не става :lol:
според мен и той не знае какво е направил...
но аз ще сваля конзолата пък да видим :?

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”