събира се вода след дъжд
- cvetelingeorgiev
- Автомобил:
- Двигател:
Пич и аз имах същият проблем, или не съвсем. Като взех голфретата марлячите беха сменили жилото за отваряне на капака и ня бяха сложили уплътнението. Всичко беше вода. Свалих седалките, махнах мокета, дадох го за пране (стана като нов), изхвърлих всичкото киче под мокета, оставих само шумозаглушителите с едно като пясък. Изсъших целия под, две ръче боди на целия под, купих си стройтелна вата, застлах пода с няе, сложих всичко обратно и стана красота. 2-3 часа работа е.
- jagler
- Автомобил: PASSAT B-7 2 TDI
- Двигател: CFFB-2014
за да питам колега значи има защо, когато тръбичката на отводнителния канал от шибедаха е извадена от гумения накрайник ,който е изведен като /цицка/ извън купето започва да шурти в краката т.е. към педалите.Затова и питам ,защото не е споменатоcvetelingeorgiev написа:Аре много моля първо да четем пък после да пишем. Кво значение има има ли шибидах няма ли шибидах, ако ще и таван да нема, човека каза "Капе ми в краката". А некък все си мисля че краката са му долу, на некое гадже може и да са горе на шибидаха и ако същият тече да им мокри, но едва ли за това би търсил съвет във форума.

- megatone
- Автомобил: Golf 3 1.8 ABS
- Двигател:
- Контакти:
ето как реших аз проблема http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... 63c466cdac
от шибедаха капеше в краката
от шибедаха капеше в краката
- kottonmouth
- Автомобил:
- Двигател:
Аз имам същия проблем с вода под краката.Забелязох,че водата не се стича отнякъде,а идва направо отдолу.Това се получава, само когато вали як дъжд.Реших да махна седалката и наддигнах леко мокета,имаше някаква вата,която беше подгизнала цялата.Забелязох,че има някакви гумени тапи(които уж трябва да уплатняват,но уви к..а му янко).Целият ми проблем идва от тия тъпи тапи и сега се чуда кво да ги правя ,дали се продават нови или да ги уплътня със силиконче.Предложения моля ? 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”