събира се вода след дъжд

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
cvetelingeorgiev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот cvetelingeorgiev » Пет 25 юли 2008 10:36

Пич и аз имах същият проблем, или не съвсем. Като взех голфретата марлячите беха сменили жилото за отваряне на капака и ня бяха сложили уплътнението. Всичко беше вода. Свалих седалките, махнах мокета, дадох го за пране (стана като нов), изхвърлих всичкото киче под мокета, оставих само шумозаглушителите с едно като пясък. Изсъших целия под, две ръче боди на целия под, купих си стройтелна вата, застлах пода с няе, сложих всичко обратно и стана красота. 2-3 часа работа е.

Потребителски аватар
jagler
Автомобил: PASSAT B-7 2 TDI
Двигател: CFFB-2014

Мнениеот jagler » Пет 25 юли 2008 12:10

cvetelingeorgiev написа:Аре много моля първо да четем пък после да пишем. Кво значение има има ли шибидах няма ли шибидах, ако ще и таван да нема, човека каза "Капе ми в краката". А некък все си мисля че краката са му долу, на некое гадже може и да са горе на шибидаха и ако същият тече да им мокри, но едва ли за това би търсил съвет във форума.
за да питам колега значи има защо, когато тръбичката на отводнителния канал от шибедаха е извадена от гумения накрайник ,който е изведен като /цицка/ извън купето започва да шурти в краката т.е. към педалите.Затова и питам ,защото не е споменато :wink: Малко се подразних ,но все пак трябва да си помагаме ,а не да се плюем...ок.И смятам че си познавам много добре колата ,защото почти всичко съм разглобявал по нея,за разлика от други.

Потребителски аватар
Rado GTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Rado GTI » Пет 25 юли 2008 15:19

Колега (mikeetschi) стига си чел глупости а намери Колегата Spasov_G и тои ще ти каже от какво е,ако имаш шибедах е от него ако не от тампоните под краката ти.................

Потребителски аватар
megatone
Автомобил: Golf 3 1.8 ABS
Двигател:
Контакти:

Мнениеот megatone » Пет 25 юли 2008 15:52

ето как реших аз проблема http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... 63c466cdac

от шибедаха капеше в краката

Потребителски аватар
kottonmouth
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kottonmouth » Пон 11 авг 2008 23:01

Аз имам същия проблем с вода под краката.Забелязох,че водата не се стича отнякъде,а идва направо отдолу.Това се получава, само когато вали як дъжд.Реших да махна седалката и наддигнах леко мокета,имаше някаква вата,която беше подгизнала цялата.Забелязох,че има някакви гумени тапи(които уж трябва да уплатняват,но уви к..а му янко).Целият ми проблем идва от тия тъпи тапи и сега се чуда кво да ги правя ,дали се продават нови или да ги уплътня със силиконче.Предложения моля ? :roll:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”