тъп въпрос ама..нещо дрънка

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
peshonp
Автомобил:
Двигател:

тъп въпрос ама..нещо дрънка

Мнениеот peshonp » Вто 26 авг 2008 7:39

Извинявам се ако се стори тъпо.Нещо чувам от пред на колата като минавам през дупки или павета някакво дрънчене като от ламарина.Огледах всичко отдолу,няма разхлабени капаци и т.н.Може ли да е от апаратите на дисковете на предните гуми.Скоро и накладки трябва да сменям,та да е от това.КОлата е Голф 3.

Потребителски аватар
snupeca
Автомобил: Skoda Octavia
Двигател: ALH
Контакти:

Re: тъп въпрос ама..нещо дрънка

Мнениеот snupeca » Вто 26 авг 2008 7:42

peshonp написа:Извинявам се ако се стори тъпо.Нещо чувам от пред на колата като минавам през дупки или павета някакво дрънчене като от ламарина.Огледах всичко отдолу,няма разхлабени капаци и т.н.Може ли да е от апаратите на дисковете на предните гуми.Скоро и накладки трябва да сменям,та да е от това.КОлата е Голф 3.

Може колега :wink: И на мен ми дрънчи една пластинка на апарата точно зад накладката :cry: Можеш да я закривиш леко да не дрънка или и подложи нещо :wink:

Потребителски аватар
TURL
Автомобил: Passat
Двигател: AFN
Контакти:

Re: тъп въпрос ама..нещо дрънка

Мнениеот TURL » Вто 26 авг 2008 7:44

snupeca написа:
peshonp написа:Извинявам се ако се стори тъпо.Нещо чувам от пред на колата като минавам през дупки или павета някакво дрънчене като от ламарина.Огледах всичко отдолу,няма разхлабени капаци и т.н.Може ли да е от апаратите на дисковете на предните гуми.Скоро и накладки трябва да сменям,та да е от това.КОлата е Голф 3.

Може колега :wink: И на мен ми дрънчи една пластинка на апарата точно зад накладката :cry: Можеш да я закривиш леко да не дрънка или и подложи нещо :wink:
то от тия пластинки ако са деформирани се получава и едно готино поскърцване :lol:

Потребителски аватар
lucky7o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lucky7o » Вто 26 авг 2008 17:41

Колега и на мен така ми "дрънкаше" и се оказа,че тази "чашка" (като отвориш капака) дето държи пружината се беше разхлабила,дрънкаше на желязо.Нищо не ти пречи да провериш...Аз добре,че тръгнах да сменям пружините та я видях иначи щеше още доста да си дрънка :oops:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”