Привет,
Моля кажете ми на Г2 рейката може ли да се свали като се откачат накрайниците само откъм колелата. Нямам канал и затова гледам да има по- малко работа под колата. Г2 , механична рейка, 1.3
Демонтаж на Кормилна рейка
- zwjar_na_putq
- Автомобил:
- Двигател:
- zwjar_na_putq
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Тц, тея 4-ти болта дето я държат към моста ще са яко клеясали, вземи си един спрей против ръждиви болтове и пръскай добре, а също така не ги развивай с обикновен гаечен ключ, а със звезда или гедоре, че иначе превърта главата и става лошо. Освен това трябва да свалиш и трите болта, държащи механизма на превключване на скоростите към рейката(хванат е за рейката в края на щангата за скоростите). Трябва да свалиш и болчето, законтрящо карето на кормилния прът към рейката. Така, че без канал ще е голямо приключение. 

- zwjar_na_putq
- Автомобил:
- Двигател:
- skilidka
- Автомобил:
- Двигател:
:)
колега най-важното щом си решил сам да си я сваляш според мен е да укрепиш колата......да я подпреш тук там след като я вдигнеш на крикове,че да не стане беля......да н тъ затисне
иначе кат гледам ентусиазиран си достатъчно-рейката ще я свалиш

иначе кат гледам ентусиазиран си достатъчно-рейката ще я свалиш

- ZZ_TOP
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
я погледни тук как може да заместиш канала http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t= ... C%ED%E8%EA
- zwjar_na_putq
- Автомобил:
- Двигател:
- zwjar_na_putq
- Автомобил:
- Двигател:
Ок. Разбира се
Проблема единствено е, че има луфт лек, но не в кормилото,
луфта е вертикален и леко тропа през неравности.
От това което видях зъбите на гребена са запазени и мисля, че със смяна на втулката ще се оправи.
Проблем сигурно е намиране не ремонтен комплект, но ако нбяма
в МИ поправят рейки като под рециклиране на механична рейка се разбира смяна на втулка и лагер. Лагера при мен няма луфт, така че ще ги помоля за смяна само на останалите неща. Засега това е , но снимки няма как да направя иначе с удоволствие.
Проблема единствено е, че има луфт лек, но не в кормилото,
луфта е вертикален и леко тропа през неравности.
От това което видях зъбите на гребена са запазени и мисля, че със смяна на втулката ще се оправи.
Проблем сигурно е намиране не ремонтен комплект, но ако нбяма
в МИ поправят рейки като под рециклиране на механична рейка се разбира смяна на втулка и лагер. Лагера при мен няма луфт, така че ще ги помоля за смяна само на останалите неща. Засега това е , но снимки няма как да направя иначе с удоволствие.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”