Задействана аларма golf 4

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
ltodorova
Автомобил:
Двигател:

Задействана аларма golf 4

Мнениеот ltodorova » Нед 31 авг 2008 18:59

Здравеите наскоро си купих ГОЛФ 4 и радоста ми е голиама.Но днес без да искам го блокирах от алармата.Ниакои мо6е ле да ми казе как да деактивирам алармата(Пи6а страно с тази виста-извинете)

Потребителски аватар
Vladko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Задействана аларма golf 4

Мнениеот Vladko » Нед 31 авг 2008 19:41

ltodorova написа:Здравеите наскоро си купих ГОЛФ 4 и радоста ми е голиама.Но днес без да искам го блокирах от алармата.:roll: Ниакои мо6е ле да ми казе как да деактивирам алармата-с дистанционното за алармата-на него трябва да има включване и изключване :wink:

Сега сериозно-обясни правилно какво е станало за да може да ти се помогне адекватно-а ако не мислиш че ще се справиш викни някой алармаджия да ти помогне.

ltodorova
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ltodorova » Нед 31 авг 2008 20:10

НИЩО НЕ РАБОТИ(СЛЕД МОИТА ФИЕСТА С АЛАРМАТ)-ЯВНО СЪМ ЗАДЕИСТВАЛА НЯКЪКВА ЗАЩИТА

Потребителски аватар
Vladko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vladko » Нед 31 авг 2008 23:11

Явно няма да обясниш нормално вижда се ентусиазмът ти :!: Потърси специалзирана помощ за проблемът ти защото дори да се гадае какъв е той и да се опита да ти се обясни какво да се прави мисля че няма да се справиш.

eng.Kostadinov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот eng.Kostadinov » Пон 01 сеп 2008 14:18

Здравей колега,
наистина трябва да се успокоиш и да разкажеш какво е станало и най важното какво си правил по колата, за да се включи алармата!!! Да си вадил акумулатора, тъй като голфа има защита от кражба и при опит за дезактивиране на алармата чрез махане на акумулатора работата се оцапва. Ако не е това, да си рязал и снаждал кабели, да си пипал имобилайзера. Какво прави колата като се опиташ да я запалиш свири ли пищи ли грухти ли ;) изписва ли ти нещо? Мисля, че ако се разприказваш тук има достатъчно хора които да могат да ти помогнат, или да ти обяснят как да се оправиш.
Поздрави

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”