Колата не върви, няма мощност
- Vask0
- Автомобил: VW Arteon
- Двигател: CUAA
Колата не върви, няма мощност
Колеги здравейте!Имам следния пробпем...значи като карам и да кажеме съм на 4-5-6 скорост и просто оборотите стигат до 2000 и не се качват повече, а педала съм го натиснал до долу?Е ще стигне до 2500, ама просто не трябва да е така?Някой да има представа от какво може да е?Мерси предварително!
Последна промяна от Vask0 на Нед 31 авг 2008 14:36, променено общо 1 път.
- Vask0
Да все едно няма мощност.Значи преди време ми се беше откачила една скоба от маркуча към турбината и влизаше въздух и едвам стигнах до сервиз докато е е сложиме пак!Еми човек мисля че като съм на пета и съм натиснал педала до доло не трябва да се мъчи на 2000 оборота.Освен пак да се е махнала тая скоба?Сменяхме полуоската миналата седмица ама не мисля че тя може да оказва влияние?
- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
Колега да не си сложил кофти нафта
Как са дюзите
Да не би да са затлачени 

Последна промяна от snupeca на Нед 31 авг 2008 15:58, променено общо 1 път.
- Vask0
Днеска като е карах абе дига нали смисал като педала е до доло дига ама много бавно може би ще дигне и повече от 2500 ама не искам да е мъча!Но определено не е както трябва да е....на 3-та да кажеме натискам до доло педала то трябва много бързо да се качват оборотите а то едвам едвам,пак казвам може и да може повече от 2500 ама просто супер бавно ги дига!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”