въпрос за скорости на г3 абд
- krasio00o
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: ADR 1998
въпрос за скорости на г3 абд
Здравйте колеги!От изестно време ме мъчи един въпрос относно моето абд.Преди няколко дни прибирайки се към Варна реших да пробвам голфето.Качвам се на магистралата и го изпънах колкото може,стигнах до 170 км/ч при 4400 об/мин(естествено по надалнище
).Та въпроса ми е ,не са ли много дълги скоростите за такъв малък мотор,и ако искам да си сменя скоростната кутия с някоя с по-къси скорости от какви други типове двигатели мога да ползвам скоростната кутия?
- webdude
- Автомобил: Ford Mondeo MK3
- Двигател:
Re: въпрос за скорости на г3 абд
krasio00o написа:Здравйте колеги!От изестно време ме мъчи един въпрос относно моето абд.Преди няколко дни прибирайки се към Варна реших да пробвам голфето.Качвам се на магистралата и го изпънах колкото може,стигнах до 170 км/ч при 4400 об/мин(естествено по надалнище).Та въпроса ми е ,не са ли много дълги скоростите за такъв малък мотор,и ако искам да си сменя скоростната кутия с някоя с по-къси скорости от какви други типове двигатели мога да ползвам скоростната кутия?
Скоростите са нормални ... Дълги са за да може все пак двг-то да е икономичен и извънградско
Максималната посочена от производителя скорост се постига на 4-та
5-тата е за икономия в твоя случай
Ако скоростите бяха къси колата щеше да върви по добре обаче щеше да гори като ГТИ
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”