задни накладки голф 4
-
- Автомобил:
- Двигател:
Цената не е голяма.Аз ги сменявах преди 2-3 месеца,само че ги взимам от приятел,който има магазин за авточасти и ми прави отстъпки.Нещо от порядъка на 30 лв.(хубави).Колкото до това можеш ли сам да ги смениш,аз го направих,без да имам некви познания в областта.Не е никак сложно.Стана със дърводелски стегета,щото немах горепосочения специален уред.Дерзай.
- zemon_C4455XP
- Автомобил:
- Двигател:
предни накладки на ATE оригинални в Порше.бг са 190лв без малко иначе аз си ги взех пак от там с 20% отстъпка за 146лв.,а такива от 60лв .ги знам нямаше и 1000км. като ги взех предния път и не ставаха за нищо ,колата грам не спираше,свиреха яко,вибрираше при спиране направо отидоха е кофата,все пак колата ми е автоматик и спирачките ги ползвам много често,а с оригиналните минах към 40хил.,без проблем и сега пак си купих оригинални само че сега на тях пише Pagit
- golf avenue
- Автомобил: vw golf variant
- Двигател: azj 02
малко up на темата за тези които са решили да ги сменят сами и нямат този специален инструмент. за да не ядете "онова нещо с трите букви" както аз го ядох днес,взимате дърводелски стегета и в момента на стягането навивате с големи клещи буталцето все едно завивате болт.днеска и форума неможа да ми помогне много късно разбрах за спец.уреда
- radko tarikata
- Автомобил:
- Двигател:
- svetoslav_sp
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”