На някой случвало му ли се е?
Гле'ам днес в краката мокро.Капе от една дупка в пластмасата,където е говорителя в предна лява врата.Псувам.Разглобявам в дъжда.Псувам.Гледам,че като че ли водицата идва или от уплътнението на стъклото или от огледалото.Възможно ли е?Уплътнението на прозореца си е 100% здраво...Вратата имаше влага САМО в предната част,където е говорителя,като самия говорител не беше мокър.Дупката в централната част на вратата,която е за оттичане НЕ е запушена.
На някой да му се е случвало такова нещо?
Теч през през уплътнението на предна врата?!
- icefire
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Теч през през уплътнението на предна врата?!
andro_ написа:На някой случвало му ли се е?
Гле'ам днес в краката мокро.Капе от една дупка в пластмасата,където е говорителя в предна лява врата.Псувам.Разглобявам в дъжда.Псувам.Гледам,че като че ли водицата идва или от уплътнението на стъклото или от огледалото.Възможно ли е?Уплътнението на прозореца си е 100% здраво...Вратата имаше влага САМО в предната част,където е говорителя,като самия говорител не беше мокър.Дупката в централната част на вратата,която е за оттичане НЕ е запушена.
На някой да му се е случвало такова нещо?
На мен ми се е случвало 2 пъти даже

Първия път течеше през това, дето е зад говорителя в предната врата.. Оказа се, че тече покрай дупките, които съм направил, за да си прекарам кабелите за говорителите. Малко силикон около кабелите и готово.
Втория път.. мокреше се точно под дупката за говорители.. тогава си спомням, че много се ядосах, щото тече от същото място.. е да ама не!! течеше от шибедаха заради запушени отводнителни маркучи. Просто водата си подлива през шибедаха върху подвижния капак отвътре.. през него в/у горната част на тапицерията, оттам се стича по лайсната, дето е отпред вляво до предното стъкло, оттам по лайсната, дето е до шофьорската врата и накрая на вратата. Звучи като на филм, но точно така се беше случило, така че огледай внимателно да не идва случайно от шибедаха, ако имаш такъв.
Поздрави и успех!!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”