защо тресе??
- kibs
- Автомобил:
- Двигател:
защо тресе??
Когато тръгвам за работа сутрин, първите няколко (1,5 - 2)км. има тресене, което се отразява и на волана (започва да се мести наляво-надясно докато карам, все едно имам небалансирана гума), но след като загрее колата всичко спира! Чудя се дали не е от някой тампон на двигателя?? Купих един от моргата (този отпред до радиатора) и го смених, но уви няма промяна
Някои има ли представа от какво може така да тресе???

- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
как да ти кажа...
теми от сорта на:
колата ми прави вжжжжжиуууууу-от какво може да е? или: тресе ми та чак във волана се усеща-какво ли би могло да бъде? са свързани с адски много субективни възприятия. няма как да се види точно когато тресе какво става, какво правиш ти, какво се получава.
така че-темата е обезсмислена в зародиш.
иди да ти погледнат колата-няма какво да гадаеме тука-ама от това може да е, ама от другото е със сигурност!
по тоя начин половината кола може да смениш и файда-йок.
така че-марш по сервизите.
теми от сорта на:
колата ми прави вжжжжжиуууууу-от какво може да е? или: тресе ми та чак във волана се усеща-какво ли би могло да бъде? са свързани с адски много субективни възприятия. няма как да се види точно когато тресе какво става, какво правиш ти, какво се получава.
така че-темата е обезсмислена в зародиш.
иди да ти погледнат колата-няма какво да гадаеме тука-ама от това може да е, ама от другото е със сигурност!
по тоя начин половината кола може да смениш и файда-йок.
така че-марш по сервизите.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”