Заключена тема!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Заключена тема!
Благодаря на Всички отзовали се! 

Последна промяна от _DanceR_ на Пон 13 окт 2008 11:45, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
-синът му е едно диване,само троши коли като най-големия каруцар,а преди 2 дена взе книжкаBobcho_82 написа:Чакай сега колега синът на твоя майстор ти е счупил скоростната кутия и сега майсторът ти е казал да си търсиш новаБраво бе браво я ги хвани сега и двамата и

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t= ... E%F1%F2%E8
аз се научих - има и снимки на 2 ра страница и с помоща на колеги и обикаляне и части се намират
аз се научих - има и снимки на 2 ра страница и с помоща на колеги и обикаляне и части се намират

- Жоро Делчев
- BBS Collector
- Автомобил: Golf GTI16V
- Двигател: ABF 1994
-
- Автомобил:
- Двигател:
скоростите си влизат,даже отначало тръгваше,но с съпротива....майстора каза,че не било каре,защото я дигна на крик лявата гума и тя се върти като е на скорост колата,а не трябвало да се върти ако било каре,вика че било счупена оста на сателита на скоростната кутия и трябвало нова кутия...МОЛЯ НЯКОЙ ЗАПОЗНАТ да ми помогне,ще съм много благодарен
- T.Spark
- Автомобил:
- Двигател:

Трябва да се отвори, така дистанционно трудно ще разбереш със сигурност. За мен обаче ти проблем със ск. кутия и цената и нямаш. Който ти е счупил колата ще плати да я направи. Трябва да си луд да делиш пари за части и ремонт с човека (бащата), който ти е счупил колата. Да не говорим, че не става дума за изкривени ламарини. Стегни се и се разбери да поправят колата за тяхна сметка, че е смешно.
-
- Автомобил:
- Двигател:
благодаря за съветите от сърце,с беладжията се разбрахме да делим парите,аз и да ги искам всичките ще трябва да се караме,а ми е приятел и на скоро ми направи голяма услуга,надявам се само да не е кутията,че мно сложна става,ако е ОСТА НА САТЕЛИТА-само той може ли да се смени,един колега каза,че бил същия като на другите мотори ???
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”