Теч на масло и бензин в него Golf III
Теч на масло и бензин в него Golf III
Аз съм с golf3 и имам доста голям проблем!!! тече ми гориво под при двигателя! предполагам че е от маслото! бензин е влязъл при маслото и маслото се е пресекло! вчера когато се опитах да запаля автомобила (стана след доста мъки) се възпламени гориво точно под делкото! има ли шанс да е това което аз си мисля и дали ако се смени маслото ще се опарви?
така е от вчера нивото на маслото е доста над оразмереното! колата е '92 година. аз предполагам че при маслото е влезнал бенз след многократните опити да я запаля и от там изхвърля бенз!аз се осрах като видях как гори! метна бенз-а точно под делкото и се запали! Нямам идея от какво е! Ако имаш някви предположение ще съм много благодарен ако ги споделиш с мен!
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
11
приятел какво стана с колата има ли развитие ?colt написа:1.8i(mono) е мотора незнам колко е вкарало! ама е доста явно, нямам идея за това се опръщам към вас
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
11
да бе верно ,нещо рових аз във форума и ми стана интересно кво ли е развитието на тая тема , все пак можеше да напише резултатаvasstop написа:Абе колега, темата е от Фев, 2005 !!!

-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: 11
landwarrior написа:да бе верно ,нещо рових аз във форума и ми стана интересно кво ли е развитието на тая тема , все пак можеше да напише резултатаvasstop написа:Абе колега, темата е от Фев, 2005 !!!
Да, и аз се интересувам от развитието. Вярно, че е по желание, ама тия форуми освен да потърсиш решение на проблема си, са и за да го разкажеш след това, може и на друг да се случи.
Re: 11
верно че е стара темата, но тъй като и аз си патих веднъж с подобен проблем БЕНЗИН ОТ АУСПУХА ще го опиша, за да се внимава защото е мн опасна тая работа. Значи колата попринцип е на ГАЗ, тя обаче свършва в движение и аз пробвам да прехвърля на бензин, известно време върви зле после спира и гасне. пробвам да запаля ... и така 30 минути, 'неще ... когато дойде рапатрака (защото разбира се случката става на 400км от София) ме закачи и вкара в сервиз. От там за половин час я оправиха, какво се оказва обаче: ... поради продължителното каране на ГАЗ, некво жигльорче в карба е клеясало и от там станало запушване. След мойте 1001 опита за запалване бензин течеше през ауспуха ..
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”