Мнение за Арал Троник
- Boko*
- Автомобил:
- Двигател:
Мнение за Арал Троник
С риск да стана банален и да ми заключат темата имам един конкретен въпрос. Защо маслото което карам от години Aral Tronic 10W40 е толкова скъпо 66 лв/ 4л в сравнение с други реномирани марки от същия клас Castrol, Mobil, Motul и др. Какво ви е мнението за него и наистина цената отговаря ли на качеството. Според мен когато стане дума за масло цената не е от значение , но проблема е че в БГ няма истински масла. В Интернет гледах скоро дори Арала в Германия не е в такива разфасовки както тук. Изобщо освен българските масла ( със особено мнение ) има ли продукти които да са съшите както по на Запад. Благодаря.
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
на тези въпроси/част от които съдържат в себе си отговорите/ и баба Ванга не може да ти помогне, а кристалните сфери на колегите се изпотрошиха, от студа, и го караме на личен опит..
Именно за това са изписани хиляди теми за масла..
Ако си направиш труда да прочетеш 50% ще си отговориш на въпросите...
А иначе що е "немско" требе се продава по-скъпо, иначе е турско
Именно за това са изписани хиляди теми за масла..
Ако си направиш труда да прочетеш 50% ще си отговориш на въпросите...
А иначе що е "немско" требе се продава по-скъпо, иначе е турско
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
значи нека да се включа по темата за немското.....гледах онзи ден маслата и даже купувах, куче-марка 10W40 от 5 литра на цена 20 Евро...Castrol ми се стори скъпичко - 29,90 не ми се даваха и тъй като реших, че немците няма да пуснат супер боклук, купих този евтиния. моите впечатления от АРАЛ като цяло са добри, но при положение че има Castrol на същата цена аз бих си купил Castrol-a
Като цяло разфасовки всякакви, от по литър, от по 4 и от по 5.....а и зависи от магазина в който го купуваш, но марковите масла (5л) рядко надскачат 35 Евро...дори в Бг цената на маркови немски масла не трябва да е над 70 лв, мисля че твойто от Арал си е съвсем читаво и марково
ПС. Само да добавя, че туко що погледнах мнения относно това масло и в крайна сметка всички казват че е добро но скъпо...
ППС. Ето ти една голяма разфасовка, която ще ти излезе тънко ако пресметнеш колко се получава на литър
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... 8024679409

ПС. Само да добавя, че туко що погледнах мнения относно това масло и в крайна сметка всички казват че е добро но скъпо...
ППС. Ето ти една голяма разфасовка, която ще ти излезе тънко ако пресметнеш колко се получава на литър

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... 8024679409
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”