Jetta 2, 1.8 90 к.с. не върви. Дали е от съединителя?

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
momo81
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Jetta 2, 1.8 90 к.с. не върви. Дали е от съединителя?

Мнениеот momo81 » Чет 16 окт 2008 17:12

Здравеийте колеги, от известно време колата спря да дърпа както преди. Имам чувство 4е съединителят ми буксува, но не съм съвсем сигурен дали е така. Симптомите са, 4е в сравнение с преди сега между 2 и 3 хиляди оборота колата не дърпа така както преди, а над 3 000 имам 4увство 4е още пове4е се замисля и само ръмжи, а не върви. Понякога имам проблем и с вклю4ването на първа скорост. Преди колата си дърпаше пове4е от добре за своите 90 конски сили. То е ясно 4е ще се ходи на майстор, но се притеснявам 4е ако му кажа 4е имам съмнения относно съединителя, той може да ми каже 4е е за смяна дори и да не трябва да се сменя. Ще съм Ви благодарен, ако споделите какво може да е според Вас имайки предвид симптомите. Свещите и кабелите са нови, ако това има зна4ение. Бих искал ако може и да ми препоръ4ате марка съединители които мислите 4е са ка4ествени. Благодаря Ви предварително!

javor_bg
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот javor_bg » Чет 16 окт 2008 19:03

Дърпаш ръчната или натискаш спирачка, включваш на 4та и отпускаш съединителя с леко газ и гледаш ако колата не угасне бързо начи съединителя боксува.

Потребителски аватар
momo81
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот momo81 » Чет 16 окт 2008 19:13

javor_bg написа:Дърпаш ръчната или натискаш спирачка, включваш на 4та и отпускаш съединителя с леко газ и гледаш ако колата не угасне бързо начи съединителя боксува.

благодаря за съвета колега - ще го пробвам утре!
п.с. - Май сме адаши :)!!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”