Здравейте, проблема ми е следният. Оня ден забелязах че десния габарит не работи, левия е ОК. Размених крушките, проблема си остава пак на десния габарит. Не е от цокъла му според мен защото е доста опростен вид, явно проблема е от кабелите. Има един кафяв и един сив кабел. Кафевият влиза другата лампа която е за късите и дългите (вероятно това е минуса). Сивият обаче заминава нанякъде в посока предната решетка и не мога да го видя къде отива. Вероятно някъде там не дава контакт и затова не свети. Някой ако може да ме ориентира къде е крайната точка на този кабел и дали се свързва към някоя друга част от електрониката на колата. Проблемът според мен не е в предпазителя защото мисля че той е и за двата габарита едновременно а в случая само десния не ми работи.
Благодаря предварително на отзовалите се.
П.П. Да уточня само че късите и дългите си работят без проблеми.
Проблем с единия габарит - Голф3
- chefo.gti3
- Автомобил:
- Двигател:
- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Моя проблем като че ли му намерих решението. След като прегледах всички кабели, предпазители и т.н. накрая реших да проверя пак лампичката и видях че е изгоряла (предния път я бях проверил и си беше здрава). Сложих здравата лява лампа на мястото на дясната и светна. Сега остава да си купя отнякъде такава и се надявам да отстраня един от леките ми проблеми (а имам все пак и куп други..).
Благодаря на отзовалите се.
Благодаря на отзовалите се.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”