Mk3 GTI и GT с еднакво окачване ли са?
- vekatap
- Автомобил: Lupo
- Двигател: AUA
- Контакти:
Mk3 GTI и GT с еднакво окачване ли са?
Колеги, има ли разлика в окачването на голф 3 GT 101 k.c., GTI 8V и GTI 16V? Еднакво ниски ли са
по default 
- designer1
- Автомобил: Skoda Rapid 1i2 TSI
- Двигател: CJZC 2015
fury написа:Не, но има голфове които са GT изпълнение, а пък са с двигател 2Е, ADY... (2.0 8V).
Аз съм с АДИ. Да ти кажа няма ГТ с такъв двигател и за 2е се съмнявам използва се друг, не му помня кода - който е 110кс 2л./8волтов.
Иначе окачването зависи от много неща какво е ей го на моятат тривратка е на 5см. от земята
designer1 написа:fury написа:Не, но има голфове които са GT изпълнение, а пък са с двигател 2Е, ADY... (2.0 8V).
Аз съм с АДИ. Да ти кажа няма ГТ с такъв двигател и за 2е се съмнявам използва се друг, не му помня кода - който е 110кс 2л./8волтов.
Иначе окачването зависи от много неща какво е ей го на моятат тривратка е на 5см. от земята
Щом казваш.....
http://www.doppel-wobber.de/- webdude
- Автомобил: Ford Mondeo MK3
- Двигател:
designer1 написа:fury написа:Не, но има голфове които са GT изпълнение, а пък са с двигател 2Е, ADY... (2.0 8V).
Комбита има много такива
- Apokalypsis
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Mk3 GTI и GT с еднакво окачване ли са?
vekatap написа:Колеги, има ли разлика в окачването на голф 3 GT 101 k.c., GTI 8V и GTI 16V? Еднакво ниски ли сапо default
Не,не са
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”