Колеги, от доста време имам този проблем, но не съм пускал тема до днес. Доста теми разгледах от форума, но...
април месец тази година взех колата от Италия с този проблем, но понеже си сложих газово и като гарам с LPG проблема не се проявява си карам така, но искам да се "стегна" за зимата и преди да тръгна по сервизи, реших да събера мнения от вас.
С две думи проблема се изразява чрез следния пример (от днес) - на един стръмен и продължителен баир, превключвам на бензин, оставям колата на 2 скорост и пускам педала за газта. Оборотите паднаха на 600, но не загасна двигателя. Качиха се на 900 об. след 50 метра и след това натиснах педала на газта и колата започна да придърпва и да губи обороти в този момент. След 3-4 секунди всичко се нормализира. На 3,4 и 5-та скорост (при високи обороти) всичко е нормално.
Надявам се да ме насочите! Благодаря предварително! Поздрави!
Колата е от гаража!
Класически проблем Голф 3
- slavi ivanov slavov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Махни си клемата на акомулатора братле (за 5 мин.)и ще се оправи, или наи добре вьрви кадето ти слагаха газчицата и им кажи да ти сложат едно ресетче на компютара ,щото пак ще ти натрупа грешки.Обикновенно това ти го прави когато ти свьршва газта в ботилката и сместа е бедна. Аз понеже имам сьщия голф и при мене така стана, вьрвя кам 25 000хил. км. и почна да трупа грешките.Ресетче 30 лева и газззз.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”