Леко забавяне
Леко забавяне
Става въпрос за Г3 1.8 моно. Като реша да го настъпя повечко на средни обороти има някаква забяване за около секунда и после се пържи яко.Мотора май е АБС не съм сигурен това нормално ли е за този мотор или съм за диагностика.Прави го на Бензин на Газ се усеща повечко?
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
vento5 написа:И при мен го прави, аз съм със същият мотор.Ние май нямаме вакум регулатор и предварението се командва от компа на моното.
няма токова нещо.предварението се наглася.ако карате на газ(както аз) ще ви кажа 1 нещо.понеже в русия се застуди по-рано отколкото при нас,руснаците поразредиха газта и затова се получава това нещо.аз си изкарах акъла като ми го направи същото на 2 коли.след много питане се разбра че газта е скапана и студа допълнително прецаква нещата
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
lilo_stich написа:vento5 написа:И при мен го прави, аз съм със същият мотор.Ние май нямаме вакум регулатор и предварението се командва от компа на моното.
няма токова нещо.предварението се наглася.ако карате на газ(както аз) ще ви кажа 1 нещо.понеже в русия се застуди по-рано отколкото при нас,руснаците поразредиха газта и затова се получава това нещо.аз си изкарах акъла като ми го направи същото на 2 коли.след много питане се разбра че газта е скапана и студа допълнително прецаква нещата
А аз да те питам сега какво общо имат руснаците с газта!!!
Щото аз не намирам логика!!!
Пропан бутана си се взима от Лукойл ако не се внася и съотношението зависи изцяло от собственика на газстанцията.
Сори за ОФФтопика
Ако става въпрос за пропан бутан.Ако си на Метан утре ще ти пусна сертификата да се успокоиш че не е виновен руснака!!!
Към колегата FIRE с катализатор ли караш или е махнат???
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”