От доста време имам проблеми с колата,но никой не може да ми каже конкретно какво й има.Днес ми се случи нещо по необичайно обаче и си мисля ,че вече може да се даде точна диагноза.
Карах около 500 метра на втора без газ (да си пълзи колата).След това си подкарах до вкъщи нормално (още 500 метра).Когато спрях да паркирам обаче ,оборотите ми се побъркаха.Държеше си 1800 оборота постоянно.Вкарвам на скорост и спадат до нормалните,потеглям нормално няма проблеми.Оставя ли на свободна и натисна ли веднъж газта -веднага скача на 1800 и си седи там.Смених на бензин ,да видя какво дали ще се оправи... и се случи това:
http://www.vbox7.com/play:e4d9b5a6
След това включих на метан и пак същата история.
По принцип подобен проблем със задържане на оборотите ми се е случвал и преди.Когато карам с над 3000 оборота(дори само веднъж да ги мина) пак по-бавно ми падат оборотите след това и стоят високи,но не както сега.
Също така,колата от край време не върви нормално на бензин-карам 15-тина минути нормално,след което почва да ми гасне.
Нз какво да я правя тази кола,моля някой да си каже мнението,защото и майсторите ми вдигат рамене.