По-новите ГОЛФ 2-ки с заключващи се резервоари ?
- Stoi
- Вечен БАН
- Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
- Двигател:
- Контакти:
По-новите ГОЛФ 2-ки с заключващи се резервоари ?
Вчера ненадейно свърших и двете горива (газ, бензин) на 100 метра от бинзиностанцията и както се предполага закъсах. Връщам се аз след малко с една тубичка бензин и тръгвам да отварям капачето....но тц..не помръдва. Помислих, че е замръзнало от студа. Добре, че имам винаги отверки из джобовете
Почвам да ръчкам и напъвам...10 минути голяма борба, но нища не става....дори леко го закривих и нищо....хората наоколо гледат и цъкат с език. Решевам се да го отворя на всяка цена ......и се сещам, че под предната седелка се търкаля една ГОЛЕМА отверка. Отключвам вратата (колата е с централно) и в чувам как нещо изщтраква и капачето леко отдаде
Та дааа
Брех..... отивам и го отварям с едното пръсче.
Фабрично сложена заключалка на резервоара.....баси екстрата..за малко да и видя сметката. Някой да има такова на Голф 2-ката си ? Голфа се води 1992-ра по талон.
- gelezen
- Автомобил: Vw Golf IV
- Двигател: BCB 2006
за централното
Всички ФВ-та с оригинално вакуумно централно заключване ,заключват и капачката на резервоара 
-
TheSheriff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- golf777
- Автомобил: mk2 gl 1990
- Двигател:
- Контакти:
Re: за централното
gelezen написа:Всички ФВ-та с оригинално вакуумно централно заключване ,заключват и капачката на резервоара
аз това си го имам от 10 год
- sashobas
- Щастлив голфаджия
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: за централното
gelezen написа:Всички ФВ-та с оригинално вакуумно централно заключване ,заключват и капачката на резервоара
и капачката на гърловината е без ключалка. Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”