може ли да се прецака скоростната кутия...?
ок тогава кажете какво малсо да сложа и без това след 1000 км ще сменям на двигателя та и на скоростите.кажете само какво да бъде.на двг-то ще сложа кастрол магнетек 10-ка,ама на скоростите незнам.кажете какво се сменя освен маслото,там гумички,некви ли филтри ли знам ли и аз за тая кутия..... абу мотор
- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
amgiwc написа:ок тогава кажете какво малсо да сложа и без това след 1000 км ще сменям на двигателя та и на скоростите.кажете само какво да бъде.на двг-то ще сложа кастрол магнетек 10-ка,ама на скоростите незнам.кажете какво се сменя освен маслото,там гумички,некви ли филтри ли знам ли и аз за тая кутия..... абу мотор
75W90 Пълна синтетика
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
snupeca написа:amgiwc написа:ок тогава кажете какво малсо да сложа и без това след 1000 км ще сменям на двигателя та и на скоростите.кажете само какво да бъде.на двг-то ще сложа кастрол магнетек 10-ка,ама на скоростите незнам.кажете какво се сменя освен маслото,там гумички,некви ли филтри ли знам ли и аз за тая кутия..... абу мотор
75W90 Пълна синтетика :wink:
Това е единственото правилно масло.....останалото води до смяна на скоростната кутия преди да се е износил ДВГ!!!!!!!!!!!!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”