резервор г3 -gt96
резервор г3 -gt96
колко събира резервоарът на г3 gt 96 по каталог и от опит ? и колко литра е резервата ? извинявайте за тъпите въпроси но ми се иска да знам точно ... 
-
tonto
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: резервор г3 -gt96
Руси написа:колко събира резервоарът на г3 gt 96 по каталог и от опит ? и колко литра е резервата ? извинявайте за тъпите въпроси но ми се иска да знам точно ...
Не съм сигурен, но май трябва да е 55 литра резервоара. Но за резервата четох, че от влизането в червената зона ти остават 7 литра.
Правилно.
Забелязвам, че 30 - 40 км може да стои в горната граница на червената зона и изведнъж да падне до долната.
Говорейки за светлинна сигнализация - преди няколко месеца си разглобявах таблото и видях, че си има дупка за крушка и нарисувана бензинова колонка. Мисълта ми е, някакви идеи как да се върже?
Помня, че преди време имаше тема, но сега не намирам с търсачката.
Забелязвам, че 30 - 40 км може да стои в горната граница на червената зона и изведнъж да падне до долната.
Говорейки за светлинна сигнализация - преди няколко месеца си разглобявах таблото и видях, че си има дупка за крушка и нарисувана бензинова колонка. Мисълта ми е, някакви идеи как да се върже?
Помня, че преди време имаше тема, но сега не намирам с търсачката.
- radko tarikata
- Автомобил:
- Двигател:
Руси написа:грешка 45 литра . а имали някаква таблица официална за литражите на голфовете
ми колега има , просто малко се порови в нета и ше намериш книжка за голф , венто и така нататака , бих ти препоръчал замундата , там има инструктажна книжка , а резервоара е 55Л на тоя голф и моляви се не говорете глупости колеги
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”