Бъзика се празния ход
- CyberBlade
- Автомобил:
- Двигател:
За Кийхина не знам, но аз го имам този проблем (и сега си го имам но съм взел временно решение докато не се стопли). Мембраната на икономайзера е цъфнала и вакуума не може да управлява хубаво. Залепил съм поставка с която гарантирам .. някакви ниски. На око са около 900
) Не са много стабилни, но не гасне. Със сигурност трябва да се смени мембраната.

- zexer
- Автомобил: Golf2
- Двигател: 1.3 MH
- Контакти:
Re: Бъзика се празния ход
vit_auto написа:vw_golf_2_Memphis написа:Ей така през определено време когато реши молфа се опитва да умре![]()
...
...
кабелите също...май![]()
вече го няма този проблемДа не ти казвам как се изтрелва молфа.красавеца е щастлив и е в отлично здраве.Поздрави
PLS, кажи как го оправихте

Чудя се от къде да почна да я правя за тез ниски обороти, като за начало смятам да сменя всички филтри - въздушен и това на мъркучето за бензина преди карбуратора...
Мияля и че откакто ми стана това с оборотите като я настъпя да трагва се задъхва и изведнъж влиза в обороти и трагва...(немога да го обясня .. а може и да е от съвсем друго ..)
- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
Re: Бъзика се празния ход
vw_golf_2_Memphis написа:vit_auto написа:вече го няма този проблемДа не ти казвам как се изтрелва молфа.красавеца е щастлив и е в отлично здраве.Поздрави
Beer DrunkЧул те Господ
![]()
![]()
Какво мислиш има ли разлика от преди и сега

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”