Ясно е, че е доста субективно и няма как да се даде точно мнение само по опсание, но все пак...
Стар фар хела VS. нов фар депо
Стар фар хела VS. нов фар депо
Има следната житейска драма: тъй като единия ми фар беше със счупени щипки и не можах да си намеря на старо хела, си купих нов, мисля че е депо, не е оригинален със сигурност. Сложих си ксенон. Като погледна в двата фара разликата е огромна. Стариа на светло изглежда все едно свети повече, а при новия сякаш светлината се губи малко в него. Разбира се има разлика - едното стъкло е по-прозрачно. Не можах да разбера кой от двата свети по-добре на тъмно, тъй като не са настроени. Въпросът е - да сложа на депото старото стъкло хела или да купя ново стъкло депо за стария фар на хела. Идеята е да ги оеднаквя визуално с по-качествения вариант.
Ясно е, че е доста субективно и няма как да се даде точно мнение само по опсание, но все пак...
- Milanski
- Автомобил: VW Golf 4 110
- Двигател:
здравей колега първо не разбрах за каква кола става на въпрос
а що се отнася до темата по - принцип не съм чул много хубави думи за тези фарове на депо
ако след като си регулираш фаровете този на депо пак не свети като хората по - добре си потърси някой на хела макар и втора употреба
проблема може да не е само в стъклото на фара ами и в рефлектора му

а що се отнася до темата по - принцип не съм чул много хубави думи за тези фарове на депо
проблема може да не е само в стъклото на фара ами и в рефлектора му
-
Martishkata
- Автомобил:
- Двигател:
споко пич
споко пич на мен така ми я докарха от италия с 2 различни фара левия Депо деснич Хелла
Хелата е много подобър и няма проб с него ама Депото трудно се регулира и не знам ама пук знам че завотски излиза с Депо
Хелата е много подобър и няма проб с него ама Депото трудно се регулира и не знам ама пук знам че завотски излиза с Депо
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”