Проблем с хидравличните повдигачи-помощ

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
kiko946
Автомобил: GOLF 3
Двигател: AAZ 1992 g

Мнениеот kiko946 » Сря 24 дек 2008 23:27

emo-gar написа:А сигурно ли е ,че тракат повдигачите, аз не бих се заклел какво точно трака при дизела :idea: ,по-точно какво не трака...Проблемът на колегата е тегаво палене на студено.При мене "авансатора" е ръчен, дърпам го с ръчка, ако при него е автоматичен-струва си да се огледа дали работи.Това не е обогатител(смукач) като на бензинка, а измества леко ъгъла на впръскване на помпата в посока +,облекчава студения пуск

emo ,-човека казва че авансйора го дърпа с ръка ...не е автоматичен

emo-gar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот emo-gar » Чет 25 дек 2008 10:27

googo,излиза (като гледам мненията),че си струва да подмениш маслото с 10В40,желателно и филтъра.Сипвай синтетика,поне една дилема по-малко ще има,пък и ми се струва най-евтината операция-50-60лв.масло(аз съм с Total)+филтър.Иначе-най малко демонтаж на дюзи и стенд,може и само тази на въпросния цилиндър ако може да се локализира.Разпрашаването е от голямо значение,особено на студен мотор.Сподели за миризма и някакви пушеци от ауспуха,ако имаш наблюдения.Това с антифриза е подозрително,имал съм подобен случай на японски дизел,още му се въргаля главата из мазето,просто нощем се пълнеше цилиндъра,сутрин беше мъкаааа...иначе си вършеех през деня

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Мнениеот joker » Чет 25 дек 2008 11:36

Добре.....с извинение за спама,ама защо не уважаваме правилата на форума и тъпчем раздел дето не е за дизелови ДВГ с теми за точно този тип ДВГ????Какво ни коства да прочетем написаното отгоре с ГОЛЕМИ БУКВИ!!!!!!!!!!!Хайде а де стига де!!!

Потребителски аватар
martin4o_mom4e
Автомобил: VW Golf II
Двигател: PF 1988

Мнениеот martin4o_mom4e » Чет 25 дек 2008 11:47

имах го същия проблем с допълнението че отзад ставаше мъгла (бял дим) и се оказа че ония малоумници дето са ми сменяли агренажа в сервиза не са го сложили както трябва (разминаваха се точките) на мен се оправи от това оправих ремака и сега всичко си е ок.погледни го :?

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”