Задна чистачка колко см?
- slavi ivanov slavov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Задна чистачка колко см?
А сега една проверка на знанията колеги , някои може ли да ми каже колко сантима е задната чистачка за голф-3 комби. И ако е 33 сантиметра от кьде да взема, щото навсякьде има до 40(наи кьсите) и то по две, а те не ми вьршат работа.Нали като говорим , само за чистачки истински а не от четири и десет два броя (графите).
-
andro_
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Задна чистачка колко см?
1.Не знам колко см е на Г3 комби.33 е на хечбека.
2.Отиваш при оригинален дилър на части - Дайте ми една чистачка,задна,Г3,комби.Бецален,взимаш,слагаш и си ти.
Бързо,акуратно,окончателно.
2.Отиваш при оригинален дилър на части - Дайте ми една чистачка,задна,Г3,комби.Бецален,взимаш,слагаш и си ти.
Бързо,акуратно,окончателно.

- slavi ivanov slavov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Да де мои ,за това и аз се сетих ама нали се сещаш че днеска и утре тези официалните не бачкат. Пьк реших сьбота и неделя да посменя туи-уни,но нищо през седмицата ще продьлжа 
- icefire
- Автомобил:
- Двигател:
slavi ivanov slavov написа:А сега една проверка на знанията колеги , някои може ли да ми каже колко сантима е задната чистачка за голф-3 комби. И ако е 33 сантиметра от кьде да взема, щото навсякьде има до 40(наи кьсите) и то по две, а те не ми вьршат работа.Нали като говорим , само за чистачки истински а не от четири и десет два броя (графите).
Можеш да ми се смееш колкото си искаш, но аз за мойта купих един комплект чистачки за 7 лв от Кауфланд (unitec - според мен са си много добри), които бяха 40 см. После извадих гуменото перо на старата чистачка, сложих перото от unitec-а, изрязах тази част, която стърчеше, и това е
Циганийка си е, ама... нали в крайна сметка имам добре работеща чистачка..
- kris11
- VW експерт

- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Срещу 1 кафе ще направя голяма жертва- ще отида чак до Гарвана и ще ти взема 2 пера / какъв цвят??/ преди беше 3 лв 2 те скоро не съм проверявал. Намира се чак на 30 м от офиса
Преди НГ получиха полски светодиоди за преден габарит на Голчо3 2бр - 1,50 без ДДС / още не са изгоряли/
Преди НГ получиха полски светодиоди за преден габарит на Голчо3 2бр - 1,50 без ДДС / още не са изгоряли/
-
andro_
- Автомобил:
- Двигател:
icefire написа:...
Unitec-а е доста зле.Купих,тествах=в кофата.
Иначе този номер и аз го правя на предната лява чистачка със спойлерче,защото тези които купих (Валео) бяха без спойлер...
- anger
- Автомобил: GTE GMK7 und Tiguan MK2 TDI
- Двигател:
Габарита е 338 мм, а дължината на перото е 326 мм.
Ето една снимка да видиш диапазона на миене.

Сменял съм я 2 пъти - продава се този размер. По спомен е някъде 4 - 5 лв на Champion. В Пловдив има магазин, от който доста отдавна си купувам насипно чистачки от тази марка, а и са доста добри за цената си. Обаче за Варна не знам откъде може да вземеш.
Ето една снимка да видиш диапазона на миене.

Сменял съм я 2 пъти - продава се този размер. По спомен е някъде 4 - 5 лв на Champion. В Пловдив има магазин, от който доста отдавна си купувам насипно чистачки от тази марка, а и са доста добри за цената си. Обаче за Варна не знам откъде може да вземеш.
- IvanMan
- джедай

- Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
- Двигател: CRLB
при мен (голф3-хечбек), мисля че съм сложил 35 см. чистачка Valeo на задното стъкло и няма проблеми.
- anger
- Автомобил: GTE GMK7 und Tiguan MK2 TDI
- Двигател:
И 350 мм ще стане! Обаче, вече по - дълга няма да се събере. 
Между другото, slavi, ако намериш магазин, в който да се продават насипно хубави чистачки, сподели къде се намира. Че може и да ми се наложи някой ден да ползвам услуги. Малко съм скаран с магазините за авточасти във Варна (един единствен път ми се наложи да сменя накладки на Голфа там) и по - добре. Но виж, Бората вече знам къде ще я закарам, ако се наложи, щото тук в Пловдив няма надеждни и качествени сервизи за ремонт и обслужване на TDI. Ае, пък ша почерпиш някой ден!

Между другото, slavi, ако намериш магазин, в който да се продават насипно хубави чистачки, сподели къде се намира. Че може и да ми се наложи някой ден да ползвам услуги. Малко съм скаран с магазините за авточасти във Варна (един единствен път ми се наложи да сменя накладки на Голфа там) и по - добре. Но виж, Бората вече знам къде ще я закарам, ако се наложи, щото тук в Пловдив няма надеждни и качествени сервизи за ремонт и обслужване на TDI. Ае, пък ша почерпиш някой ден!

- slavi ivanov slavov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Взех 33 см -рова Делко , пасна точно , нее от тези новите как ги водят незнам, от старите е но направо все едно облизва стьклото равномерно навсякьде, 11 лева от една автомивка отгоре метро. 
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”