Помощ-питане за кабели на свещи
Помощ-питане за кабели на свещи
здравеите на вси4ки съфорумци.понеже сам голям "маистор" ре6их да си сменя сам кабелите на свещите.сигорно ще си кажете-фасулска работа.предполагам 4е е така но ако се сменят един по един.а не като мене смъкнах всички стари и ха сега де.моля помогнете как е реда кои е пррви цилиндър откъм делкото или от др страна.как се броят 1 2 3 4 или 1 3 4 2 .как се подреждат на самата капа4ка по 4асовниковата стрелка или обратно пък ако ме насо4ите към някоя снимка ще съм мн благодарен.колата е голф 2 1и6 карбуратор.БЛАГОДАРЯ
- kasidi
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Помощ-питане за кабели на свещи
1342 е колега .По чесовниковата стрелка се редят на дистрибуторната капачка ,мисля че имаше някакъв белег на нея.Ако някой колега разполага със снимка да помага,аз нямам.Дано да съм ти помогнал.
благодаря
така бяха подредени но не знаех кои е първи на делкото
оказа се този над вакуум4ето по часовниковата стрелка в последователност1342
благодаря за насоката
така бяха подредени но не знаех кои е първи на делкото
оказа се този над вакуум4ето по часовниковата стрелка в последователност1342
благодаря за насоката
За да не пускам друга тема ще продължа тази.значи продължава да прекъсва пуистия му и курник.днес сложих нови капачка и палец.проблемите продължават след превклиучване на по висока предавка в оборотите от 1200 1300 до над 2000 работи се едно на 2 цилиндъра.като 4е ли няма пълно изгаряне и като мине 2500 оборота с много мъки придръпва добре и пак по4ва да тресе.4удя се ве4е къде да гледам.помагаите 4е немам нерви ве4е па и ми писна да сменям 4асти дет въоб6те не са си били за смяна
възможно ли е да е някои вакуум и ако да кои от си4ките тръболяци?
възможно ли е да е някои вакуум и ако да кои от си4ките тръболяци?- zdravko_gti
- Автомобил:
- Двигател:
колега пробваи свештите зами от ниакои други и виж на мен беше така 
свещи НЖК нови кабели ТЕСЛА нови дистрибуторна капа4ка и палец сменени днес без абсолиутно никаква промяна
- pesho_sl
- Автомобил: VW Golf IV
- Двигател: AGR 1998
и аз смених въпросните консумативи. Обаче новата дистрибуторна капачка ми правеше проблем
а уж нова - Олимпус (някаква измислена) - не искаше да запали на стартер, дори и след сменен клеморед, палеше само на бутане. Сложих старата капачка - оригинална BOSH и всичко се оправи!!!
Та предложението ми е да пробваш със старата капачка, може и да помогне!!!
Та предложението ми е да пробваш със старата капачка, може и да помогне!!!
ша се ходи по сервизи то са е жидяло ама дано избягат по малко пари.след това ще пиша какво всъ6тност е било.ина4е благодаря на вси4ки които отговориха
- kris11
- VW експерт

- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
xPLOID написа:ша се ходи по сервизи то са е жидяло ама дано избягат по малко пари.след това ще пиша какво всъ6тност е било.ина4е благодаря на вси4ки които отговориха
Измери компресията !! че е най-бързо и лесно. Описаното съм преживял с 2ката - нислка компресия на 1цилиндър, на ниски обороти мъка ,над 2000 об се вклщчва цилиндъра. След смяна на сегменти, ремонт на глава се оправи
Щом свеши, кабели, капачка , палец са нови / а може и на менета да си налетял/.
Други възможности бубината да прави въртели или комутатора.
-
mihata8206
- Автомобил:
- Двигател:
колега,виж да не ти е испаднал вакума на сервото
вакуум на сервото?днес забелязах 4е 4увствително ми е спаднала нивото на спира4ната те4ност.възможно ли е да има нещо общо с проблема?6тото и спира4ките фа6тат една идея по малко.има вакуум от сервото към къде?карбуратор?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”