Става дума за Г2 1.8 ГТ механична инжекция
- jonn_krissy
- Автомобил:
- Двигател:
Става дума за Г2 1.8 ГТ механична инжекция
Имам голф 2 ГТ 1.8ГТ мех.инж. двигателя мисля 4е е GX .Карам я на Газ-бензин.И проблема е такав че непрекаснато ми мени оборотите.Смених стапков мотор кабели капа4ка палец и все сащото.И сащо искам да попитам как мога да си направя сам центровка смисал от каде да започна.Благодаря предварително
Последна промяна от jonn_krissy на Вто 03 фев 2009 23:20, променено общо 1 път.
- Жоро Делчев
- BBS Collector
- Автомобил: Golf GTI16V
- Двигател: ABF 1994
Re: Става дъма за 1.8 ГТ механична инжекция
На бензин или газ ти мени обороти.Ако е на бензин вероятно са позацапани/запушени дюзите от газта или сместа е богата.Ако е на газ мембраните на изпарител са заминали
Също може да провериш всички вакуумни маркучета дали не дърпа въздух от някъде.
- SIMETO1
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AJM 1999
jonn_krissy написа:Имам голф 2 ГТ 1.8 мИ двигателя мисля 4е е GX .Карам я на Газ-бензин.И проблема е такав 4е непрекаснато ми мени оборотите.Смених стапков мотор кабели капа4ка палец и все са6тото.И са6то искам да попитам как мога да си направя сам центровка смисал от каде да започна.Благодаря предварително
Сам няма да стане колега трябва разбирач по тия работи трябва ти човек които си разбира добре от работата.
- jonn_krissy
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря ви за отзоваването.Оборотите ги мени на газ а като сменя на бензин направо гасне.Двигателя е 87г. а испарителя е накав турски и е ваккомен.А и наскоро се човарках б инжекцията с 6-грам там кадето маистора ми каза да не пиапам .Инче мембраната на испарителя не сам я сменял вече 2 години штото ми дажа хубав разход.
- jonn_krissy
- Автомобил:
- Двигател:
SIMETO1 написа:jonn_krissy написа:Имам голф 2 ГТ 1.8 мИ двигателя мисля 4е е GX .Карам я на Газ-бензин.И проблема е такав 4е непрекаснато ми мени оборотите.Смених стапков мотор кабели капа4ка палец и все са6тото.И са6то искам да попитам как мога да си направя сам центровка смисал от каде да започна.Благодаря предварително
Сам няма да стане колега трябва разбирач по тия работи трябва ти човек които си разбира добре от работата.
Ама в нашия краи такижа разбирачи нема колега.Като отжоря капака и по израженито се жижда че горкия маистор си нема на идея от кжо може да е и бара само тук там
- SIMETO1
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AJM 1999
Без маистор нестава колега 
Колега извинявай за спама, обаче щом GX мотор за тебе е моноинжекция по-добре намери някой който разбира от газови и механични инжекций.
По принцип в твоя вариянт настройката на газ и бензин е трудна, но не и невъзможна, макар и да се налага по честичко реглажи.
По принцип в твоя вариянт настройката на газ и бензин е трудна, но не и невъзможна, макар и да се налага по честичко реглажи.
- jonn_krissy
- Автомобил:
- Двигател:
mmv написа:Колега извинявай за спама, обаче щом GX мотор за тебе е моноинжекция по-добре намери някой който разбира от газови и механични инжекций.
Мерси за савета колега ама в нашия краи всички са пишман маистори та затова искам да знам кои са основните неща та аз да си я оправям
- jonn_krissy
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”