Палене на бензин ниски обороти 200-300 колата тресе яко
Палене на бензин ниски обороти 200-300 колата тресе яко
Проблема ми е следния: Сутрин при палене на бензин след 10сек. колата започва да се тресе супер много, оборотите падат почти до 200-300 (превклучването на газ е 99% невазможно тъй като на газ само малко играят оборотите при палене на газ в началото което е нормално според мен) при подаване на газ стигат макс 3000 като колата се тресе супер яко!!! Загрее ли колата няма никакав проблем оборотите замръзват 900... Смених тем.датчик син на цвят уж майстор ми каза през целия ден при палене никакъв проблем. ОБАЧЕ на следващата сутрин всичко от начало!!! Сменил съм ламда сонда 2те бензинови помпи свещи кабели филтри бензинов въздушен тези нещица по друго проблемче ама тва е друга тема....купих днес термостат ,но като чета по темите то май тва с температурата си е от колицата. Та ако някой може да ми помогне.... ТОЛЕДО 92ра 1.6 МОНО ИНЖ. с двигател на VW
Re: Палене на бензин ниски обороти 200-300 колата тресе яко
и аз имам същия проблем,според мен това става при монтажа на газовата уредба. поразпитах тук - там и ми казаха 4е наи-вероятно е от авт. смукач,при монтажа на плочката не остава много място за въздух или нещо такова. на газ работи перфектно, чак да ти е кеф да слушаш двигателя. като загрее после никакви проблеми. ако намериш решение драсни 1-2 реда.
- npachovski
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Палене на бензин ниски обороти 200-300 колата тресе яко
Вижте си маркучите от газовата горат лесно ебав* им се мамата
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”