,а при сваляне си работи. Къде може да е проблема? Някои може ли да ми каже къде се намира модула за управление на ел. стъклата?А също ме интересува дали при някои Голфове не си е така фабрично и просто да нямам такава опция Проблем с ел. стъклата - Г3 95 г.
- iliqn_4o
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем с ел. стъклата - Г3 95 г.
Здравейте колеги!Искам да попитам,дали някои е имал такъв проблем.При вдигане на стъклата трябва да натискам постоянно бутона(не се вдигат автоматично)
,а при сваляне си работи. Къде може да е проблема? Някои може ли да ми каже къде се намира модула за управление на ел. стъклата?А също ме интересува дали при някои Голфове не си е така фабрично и просто да нямам такава опция
,или всички с ел.имат .Автомобила ми е Голф 3 ТДИ 95г.
,а при сваляне си работи. Къде може да е проблема? Някои може ли да ми каже къде се намира модула за управление на ел. стъклата?А също ме интересува дали при някои Голфове не си е така фабрично и просто да нямам такава опция
Последна промяна от iliqn_4o на Чет 12 фев 2009 22:28, променено общо 1 път.
- ABSOLUT
- Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
- Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
- Контакти:
Re: Проблем с ел. стъклата
Темата ти е за "Технически на Голф", тука е за дизелови двигатели, независимо от колата.
Но мисля че и аз мога да ти отговоря на въпроса: така са си ел. стъклата на ФВ. Аз имам Пасат 1996г. и също не ми се вдигат автоматично.
Но мисля че и аз мога да ти отговоря на въпроса: така са си ел. стъклата на ФВ. Аз имам Пасат 1996г. и също не ми се вдигат автоматично.
- BigTo
- Автомобил:
- Двигател:
ABSOLUT написа: така са си ел. стъклата на ФВ. Аз имам Пасат 1996г. и също не ми се вдигат автоматично.
С риск модовете да ни се накарат, но все пак темата ще я преместят, не съм съгласен с тебе. Не на всички VW -та е така. Сигурно до определена година е така, ама след 97-98 май не е, защото при мене са си така макар и само ако ги управлявам от шофъоското място.
- iliqn_4o
- Автомобил:
- Двигател:
Този въпрос го зададох,защото имам приятели с ГТИ 93г. и с ТДИ 96г. и се вдигат и свалят автоматично.
Извинявам се за грешката
. Моля модераторите да преместят темичката !
Извинявам се за грешката
. Моля модераторите да преместят темичката !- ABSOLUT
- Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
- Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
- Контакти:
Re: Проблем с ел. стъклата - Моля модовете да преместят темата
BigTo, и аз имах предвид колите до 1996, т.е. Голф 3 и Пасат 4. Пропуснал съм да уточня че за тях става дума. Новите сигулно са подобрени вече.
iliqn_4o, да не би твойте приятели да имат конфорт модул на алармите. Защото аз имам и като пусна алармата ми се вдигат стъклата, но това само като съм изгасил и заключвам колата вече.
iliqn_4o, да не би твойте приятели да имат конфорт модул на алармите. Защото аз имам и като пусна алармата ми се вдигат стъклата, но това само като съм изгасил и заключвам колата вече.
- iliqn_4o
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с ел. стъклата - Моля модовете да преместят темата
ABSOLUT написа:BigTo, и аз имах предвид колите до 1996, т.е. Голф 3 и Пасат 4. Пропуснал съм да уточня че за тях става дума. Новите сигулно са подобрени вече.
И при мен се вдигат от алармата,но от бутона трябва постоянно да е натиснат при вдигане
Re: Проблем с ел. стъклата - Г3 95 г.
Аз имам същия проблем но от време на време само ,Голф 3 АБД 93та. Мойте се държат даже по шантаво. Някой път като натисна да си вдигам лявото стъкло и някой в същото време бутне някое от останалите 3 ел стъкла и мойто слиза до долу.) И това се случва когато си иска. Някой път светят всичките лампички на бутоните някой път само предните бутони. Мисля че проблема идва от това което управлява моторчетата (някакъв блок за управление предполагам), но къде се намира незнам. Видях някъде че едното от тези малките цветни пластмасови кутиики които са над релетата наредени като лего е нещо за ел стъклата но незнам какво.
ABSOLUT написа:Но мисля че и аз мога да ти отговоря на въпроса: така са си ел. стъклата на ФВ. Аз имам Пасат 1996г. и също не ми се вдигат автоматично.
колега аз не съм съгласен с теб - имам на 2 Г3 ел. стъкла (92 и 94г.), доскоро на 94г.-а се сваляха и вдигаха автоматично (едно натискане на бутона), преди няколко месеца дясното престана да се вдига автоматично. На 92г.-а и двете си работят без проблем.
- simbion
- Автомобил: VW Golf 1.8 ABS
- Двигател:
Re: Проблем с ел. стъклата - Г3 95 г.
колега аз имам г3 АБС 92г с 2 врати имам комфорт модул на алармата ама и при мене се ебават стъклата.. като си ги пускам и двата се свалят на вдигане само шофиорския си се вдига без да държа копчето постоянно, десния неще така и трябва да си го държа да се вдигне до горе 
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”