Обикновено не гася музиката, но наскоро ми се случи и се заслушах, че при неравности има едва забележимо потропване от задно дясно колело.
Какви може да са причините, следствията и разходите за отстраняване? Някой да има опит?
Тихичко потропване задно дясно колело Г4
- junakov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Тихичко потропване задно дясно колело Г4
Първо си провери корите на вртите , да нямя нещо в багажника , амортисйори задни , или тампон на заден мост , откачих и при мен беше така смених амортисйорите и тропа ма... му , оказа се тампон смених ги и двата към 80 100 лева ми излезе с труда , тампона се улавя лесно спираш задния мост до нисък бордюр , слизаш и се качваш и то си се чува ако потропва е той но първо провери амортисйорите ПС бордюра да е височък към 2 3 см успех
- Haralampi
- Автомобил: VW Golf 4 - 2002
- Двигател: 1.6 16V - AZD
Категорично не е от нещо в багажника или корите. аз по-скоро мислих лагер!?
и интересен въпрос е дали трябва да правя въобще нещо по въпроса ако са тампони - не е дразнещо - едва доловимо е при неравности - трябва да си изостриш слуха (поне като седиш отпред де)
и интересен въпрос е дали трябва да правя въобще нещо по въпроса ако са тампони - не е дразнещо - едва доловимо е при неравности - трябва да си изостриш слуха (поне като седиш отпред де)
- anger
- Автомобил: GTE GMK7 und Tiguan MK2 TDI
- Двигател:
Ако е от тампоните на задния мост и не вземеш мерки за смяната им, впоследствие при всяка неравност ще чуваш звук, който е като все едно някой удря с отворени длани по задната част на колата. В един момент става нетърпимо.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”