Добавка за карб 2е2
- gsisport
- Автомобил:
- Двигател:
Добавка за карб 2е2
Колеги препоръчайте ми добавка за карбуратора, която наистина да чисти и да има някакъв ефект от нея, защото от както я имаме колата 13 години не е чистен и преди това предполагам също.
- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
Re: Добавка за карб 2е2
добави ръцете на някой майстор, който да го разглоби и почисти
примерно vitautosofia
примерно vitautosofia
- gsisport
- Автомобил:
- Двигател:
По възможност да не се разколачва карба, едно ще се оправи друго може да сдаде багажа говоря за някакав що годе ефикасен и лесен метод.
- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
не става както си я намислил, само ще си дадеш парите за химия
- gsisport
- Автомобил:
- Двигател:
Доста хора са останали доволни от такива неща, затова питам просто.А и все пак ако няма полза няма и вреда поне.А и да питам мога ли да процедирам с такова нещо както пише тук http://www.cmi.bg/bg/redex3.htm
Колега преди 2 - 3 год. един комшия ми препоръча някаква добавка (вече не помня каква), като резултат получих задръстен карб.
Ходих по майстори никой не успя да го отуши. Купих си нов (втора ръка). Аз ти препоръчвам ако си роботи добре да не го пипаш, а пък ако има проблем отиди при специалисти, защото моят опит с 2е2 показва, че цяла хайка кадърни тротоарни майстори не са достатъчни да се оправят с него. 
Успех!

Успех!
Последна промяна от VAG на Пет 20 мар 2009 13:12, променено общо 1 път.
- kn9453
- Автомобил:
- Двигател: AHF 99
Колега, и аз карам с 2ее от две години и ползвам един спрей на ВЮРТ за почистване на карбуратори цената е около 20 лв. Има някаква промяна но нее "вълшебна пръчка" опитай няма да навреди.Сега си слагам добавка в бензина за почистване на горивна система от ЛУКОИЛ в бяли опаковки на тях пише "произведено за ЛУКОИЛ"
- gsisport
- Автомобил:
- Двигател:
L&R написа:не става както си я намислил, само ще си дадеш парите за химия
А проблем ли ще е да си го отворя сам, като се има в предвид че съм завършил ДВГ в механотехникум и съм средно технически грамотен, но такав сложен карб не съм отварял.Рисковано ли е ще да го разтворя сам и какво трябва да сменя тогава някакви уплатнения, гарнитурки.И още един въпрос, ще се развали ли центровката ако го разглобя без да въртя нищто само го продухам ?
-
theultimate
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
Аз направих веднъж грешката да отворя карба на трабанта и празния ход изчезна за винаги до смяната с нов. Хем на трабанта е играчка в сравнение с този карб. Иди на добър майстор... по-добре някакви пари за работа, отколкото пари за нов карб.
- StS
- Автомобил: Golf VI
- Двигател:
- Контакти:
gsisport написа:L&R написа:не става както си я намислил, само ще си дадеш парите за химия
А проблем ли ще е да си го отворя сам, като се има в предвид че съм завършил ДВГ в механотехникум и съм средно технически грамотен, но такав сложен карб не съм отварял.Рисковано ли е ще да го разтворя сам и какво трябва да сменя тогава някакви уплатнения, гарнитурки.И още един въпрос, ще се развали ли центровката ако го разглобя без да въртя нищто само го продухам ?
Гарантирам ти 2 случая - или няма да заработи после или ако заработи ще е толкова колкото да го закараш до сервиз. ПП и аз съм с 2E2.
Продаваше се един в форума - купи си го за резерва!
Аз направих грешката да го отворя и вече няма празен ход покраи него до опитлах и смукача.И преди да го отворя ми казаха колкото по малко го пипаш толкова по малко проблеми ще имаш ама аз като съм дебела глава и сега страдам.
Успех
и дано не стане като при мен 
Успех
и дано не стане като при мен 
- gsisport
- Автомобил:
- Двигател:
Препоръчаха ми спрей за почистване на карбуратори специално на MOTIP и ще пръскам обилно в клапите пък да видим дали ще има ефект, мисля да пръсна и в цилиндрите да махне нагара 
- lozan67
- Автомобил:
- Двигател:
Веднъж годишно на 1/2 резервоар сипвам Лики-Моли за карбуратори и я опъвам 150-200км. извънградско. С това изчерпвам подръжката на 2Е2-то. Така вече 70к. Железен карбуратор сменил съм само един вакум на смукача. Като се кара основно на газ.
- kostadin_spasov
- Автомобил:
- Двигател:
Привет колега,аз ти гарантирам че дори и даго разглобиш и сглобиш перфектно/а в случая говориш за смяна на некоя сдала гарнитурка,мембрана - евевнтуално ще се изкушиш/ то задължитрлно ще се налоги реглаж,а врътнеш ли еднаж
.Но карба си е твой
,но след това задължително
за некой втора ръка/50-тина кинта в добрия случай а сигурно и повече щете изправят на "крака" 
.Но карба си е твой
,но след това задължително
за некой втора ръка/50-тина кинта в добрия случай а сигурно и повече щете изправят на "крака" 
- gsisport
- Автомобил:
- Двигател:
Ефекта от спрея беше уникален изхвърли сумати чернилко от карба пръсках и в буталата при махнати свещи, сега е в пъти по добре няма да разглобявам 
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”