Искам да замоля модератора VASKOTO 1 да престане да ми заключва темите.
Ако бъде малко по-наблюдателен ще види, че сам бил достатъчно любезен и даже се извинявам като пускам темата ако я дублирам!!!
VASKOTO 1 ти като модератор трябва да помагаш на тези, които задават въпроси, а не да пречиш за разрешаването на даден въпрос, защото ако неси усетил да ти кажа, точно това правиш... По-малко време щеше да ти отнеме да посочиш отговора отколкото да си играеш детски игрички! Не вярвам да съм направил, кой знае какво като съм пуснал тема, която не съм намерил!!!
Колеги ето темата, ако някой има да допълни нещо, ще се радвам!!!
Още веднъж се извинявам за създаденото неудобство !!!
Колата е Голф4........
Здравейте колеги.
Може да има такава тема ама нещо не можах да я намеря, затова се извинявам ако се дублира нещи.
Става въпрос за тези просровути пластвасови кори под волана и под жабката.
Та въпросат ми е: как мога да си ги освежа малко, че от търкането по автомивките, нали знаете с какво покритие са и са малко като захабени.
С нещо полират ли се или да се пастират, че да лъснат и да потъмнеят, моите са черни.
Предварително ви благодаря колеги!!!
2.Освежаване на кори под табло, голф 4.
- gomez
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: 2.Освежаване на кори под табло, голф 4.
Сваляш ги корите, махаш слоя с разтворител или шкурка, пръскаш грунд за пластмаса и черен мат(има спрейове на дупли колор или космос). Стават нови !
http://uk-mkivs.net/forums/t/221940.aspx
Ще ти стане ясно как се свалят, може да не се сваля волана, а се завърта за да се достигне до предните 2 винта !
http://uk-mkivs.net/forums/t/221940.aspx
Ще ти стане ясно как се свалят, може да не се сваля волана, а се завърта за да се достигне до предните 2 винта !
-
G O T I
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря ти все пак колега, но не тези пластмаси около волана, тях вече съм ги правил по начина по който казваш !!!
Става въпрос за тези, които са над краката някъде, големите кори под волана, жабката и под нея!
Така, че ако имаш идеи !!!
Става въпрос за тези, които са над краката някъде, големите кори под волана, жабката и под нея!
Така, че ако имаш идеи !!!
- propparo
- Автомобил:
- Двигател:
G O T I написа:Искам да замоля модератора VASKOTO 1 да престане да ми заключва темите.
Ако бъде малко по-наблюдателен ще види, че сам бил достатъчно любезен и даже се извинявам като пускам темата ако я дублирам!!!
VASKOTO 1 ти като модератор трябва да помагаш на тези, които задават въпроси, а не да пречиш за разрешаването на даден въпрос, защото ако неси усетил да ти кажа, точно това правиш... По-малко време щеше да ти отнеме да посочиш отговора отколкото да си играеш детски игрички! Не вярвам да съм направил, кой знае какво като съм пуснал тема, която не съм намерил!!!!
А ти ако си малко по-наблЮдателен,ще видиш че има правила на форума.И ако си малко по-схватлив ще разбереш че в момента с тази си част на поста търсиш обяснение от модератор в тема за общо четене и нарушаваш няколко правила едновремено.Ако си малко по-лЮбезен щеше сам да си коригираш темата и да се обърнеш към даден модератор чрез ЛС.
Всички присърце разбираме сърцераздирателния ти проблем с корите,но все пак си има правила.
-
G O T I
- Автомобил:
- Двигател:
И какви правила нарушавам ,ба Колега.
Че сам пуснал тема, която не съм могъл да немеря ?
Това ли са правилата, коита нарушавам ???
Че сам пуснал тема, която не съм могъл да немеря ?
Това ли са правилата, коита нарушавам ???
- radotom
- Модератор

- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Та такааааааа... Тъй като теб, явно, те мързи да натиснеш бутончето 'търсене' и предпочиташ да си загубиш времето в писане на безсмислени неща- да го направя аз (ама тъй като не ми е наболял проблем- ще е за кратко!)
viewtopic.php?f=5&t=133849&start=0&hilit=%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%B8
viewtopic.php?f=5&t=102688&start=0&hilit=%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%B8
viewtopic.php?f=5&t=57406&start=0&hilit=%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%B8
viewtopic.php?f=11&t=49952&start=0
http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=961773
Дано ти стига.
Ако не- пак търсачката!
п.п. Мен vaskoto1 ме предложи за модератор!

viewtopic.php?f=5&t=133849&start=0&hilit=%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%B8
viewtopic.php?f=5&t=102688&start=0&hilit=%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%B8
viewtopic.php?f=5&t=57406&start=0&hilit=%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%B8
viewtopic.php?f=11&t=49952&start=0
http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=961773
Дано ти стига.
Ако не- пак търсачката!
п.п. Мен vaskoto1 ме предложи за модератор!