Твърд съединител
- Жоро Делчев
- BBS Collector
- Автомобил: Golf GTI16V
- Двигател: ABF 1994
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
luciuz написа:само че аз не съм убеден, че ми е твърд - и на другите коли, които карам е подобно положението.
ще помоля още някой да покара и да кажа:)
мерси:)
Я първо покарай някоя друга кола даже 2 ама гледай да не са много нови че няма да е точна съпоставката и след това като се качиш на твоята прецени каква е ситуацията. Преди на двойката ми се виждаше досто карав но се случи да покарам аудито на един приятел и после като се качих пак на моята щях да издъня ламарината толкова лек ми се стори...! А и това не е единствения случай когато ми е правило впечатление това нещо!
- swordfish123
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Твърд съединител
И при мене проблема е същия!Двата края на жилото(понеже само те се виждат)ми изглеждат добре,но незнам навътре дали не се е поразкъсало вече.Иначе скоростите си влизат супер лесно и немисля че проблема може да е от съединителя.Можете ли да ми кажете горе долу някаква цена на жилото
... (голф 2 1.6 - 1989г.)
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Re:
chefito написа:от твърд съединител скъсах жило..отивам си аз и очаквам цена около 15-25лв и оня в магазина ми изрече сумата от 96лв при което айде при тати на пресата и ми го залепи...за АБД става дума...сле това смених съединител и сега мисля е нормален...
Толкова е за ABD сморегулиращо се (мисля, че обикновенно за ABD не се и прави) и да ти кажа си заслужава смяната нищо, че парите са доста. И аз като Люси за 5 км ме заболяваше кракът. Смених жилото и стана като перце. старото го срязах и го извадих от бронята. На 2 места беше като прегънато
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Аз последно като имах този проблем, смених съединител и жило, и в момента е лек като перце педалът, иначе скоростите и тогава си влизаха добре, но един ден просто реши да се скъса точно, когато я паркирах пред работа
Вероятно притискателният ти диск е за смяна, не вярвам самото жило да е толкоз много спекло, все пак зависи какво се има предвид под трудно натискане... отиди най-добре на сервиз.
Вероятно притискателният ти диск е за смяна, не вярвам самото жило да е толкоз много спекло, все пак зависи какво се има предвид под трудно натискане... отиди най-добре на сервиз.- GolfGtI115
- Автомобил:
- Двигател:
Моето жило е саморегулиращо се и е вече на 7-8 месеца.Няма ядове,но понякога като вкарвам задна ми прихърква.Като напомпя няколко пъти и се оправя.
Като взех голфа беше с някво скопено.Дадох 70 и... лв за ново жило)някакво френско) и се оправи,засега
Като взех голфа беше с някво скопено.Дадох 70 и... лв за ново жило)някакво френско) и се оправи,засега

- swordfish123
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги,при мене положението се оправи много лесно...та...хванах един авер и смазахме жилото.Той помпи съединителя аз смазвам от към двигателя жилото.Ефект имаше още на момента и сега съединителя е перце 
Re:
luciuz написа:само че аз не съм убеден, че ми е твърд - и на другите коли, които карам е подобно положението.
ще помоля още някой да покара и да кажа:)
мерси:)
Абре то хубаво да смениш жилото, ама твоя приятел пак ли шофира същият модел? По - добре питай някой приятел да натиснеш неговият съединител и сам да прецениш преди да си влезнал в разходи.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”