Стичане на някаква течност или вода по педала на съединителя
- mprokalakis
- Автомобил:
- Двигател:
Стичане на някаква течност или вода по педала на съединителя
Здравейте на всики! Искам само да отбележа преди да започна с моя проблем че намерих тема подобна на моято но за съжаление при мен мисля че е нещо друго.Колата е Голф 4 ТДИ ГТИ. Еми от скоро забелязах че по педала на съединителя вътре в купето след като пусна климатроника да работи,отделя нещо като течност или може би просто вода
Проверих с маркуча както е написал един колега тука в един от форумите всичките каналчета обливах колата но вътре не влиза и капка само пи употребата на климатроника ми отделя по маничко по педала.Надявам се да има решение на проблема
Искам да се извиня на модераторите ако нещо съм сгрешил или темата ми не е на правилното място но ми е за първи път и се надявам да ми простят 
- radotom
- Модератор

- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Re: Стичане на някаква течност или вода по педала на съединителя
Колега, добре дошъл!
Ако си сигурен, че това се получава само при пуснат климатик- то най-вероятно става дума за конденз. Запушено е дренажното маркучле на климата и водата е намерила баш от там да избие, просто...
При всички случаи- по-добрия вариант, отколкото да връща спирачна течност от помпата на съединителя (ако е с помпи, а не с жило, не зная) и по щока на помпата да стига до педала
Ако си сигурен, че това се получава само при пуснат климатик- то най-вероятно става дума за конденз. Запушено е дренажното маркучле на климата и водата е намерила баш от там да избие, просто...
При всички случаи- по-добрия вариант, отколкото да връща спирачна течност от помпата на съединителя (ако е с помпи, а не с жило, не зная) и по щока на помпата да стига до педала
- mprokalakis
- Автомобил:
- Двигател:
Нека някой моля ви се ако е срещал подобен проблем да сподели
Леко блазничка течност ми се струва на мен може и да греша несъм много сигурен
Но днес пак проверих и без да включа климатроника не се появи нищо.Аз си мисля че може да е както каза колегата някое маркуче на климатроника да се е запушило и да има теч но това значи че всичко вътре под таблото трябва да е подгизнало 
- mprokalakis
- Автомобил:
- Двигател:
Проблемът е решен, колегата излезе прав. Спукана беше помпичката на съединителя и връщаше спирачна течност по него

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”