Знам,че по темата е писано много и се извинявам предварително ако дублирам някоя, но от това което прочетох във връзка със тази тема не можах да намеря отговор на моя проблем и затова искам да се обърна към хора които са се сблъскали със нещо близко до това или имат някакво правдоподобно обяснение на проблема.
И той е следния:Вкарване на пара във купето при включване на парното(колата е със термотроник).
Като уточнявам,че са сменени радиаторче на парното,филтър на купето,каналите за изтичане на водата от горната вътрешна страна на калниците са изчистени и смятам че филтъра за купето не се мокри от някъде за да се получава този ефект.Мисля,че губи по малко антифриз и ми е много интересно къде отива.Като парата която излиза не ми прилича на антифриз,защото няма неговия мирис и не е мазна.Ще спомена и нещо което незнам дали ще има връзка със това но все пак ще го кажа:според мен колата загрява повече от необходимото и стрелката ми стои на 100 градуса когато загрее,а въздуха който влиза във купето от парното е повече от топъл,може би на една крачка от това преди да се превърне във пара.Поне така ми се струва на мен.Накратко е това.Ако някой има някакво смислено обяснение по темата,ще се радвам да го чуя.Да не забравя,че всичко това се отнася за VW Vento 2.0/115к.с.Благодаря предварително