проблем с борд. компютъра
- El_Genesis
- Автомобил: Toyota Avensis T25
- Двигател: VVTI 2006
проблем с борд. компютъра
Значи имам отскоро Голф 4 ТДИ 90 коня 98 год. ама незнам изобщо как се настройва борд. компютъра. Какво трябва да се натисне да се оправи часовника, там има километри някакви.. ще се радвам ако някой ми обясни как се действа с това нещо. Благодаря предварително!
- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Re: проблем с борд. компютъра
Честито и добре дошъл
Значи аз съм с тройка ГТИ, но до колкото помня от на един приятел 4 контрола на компа е същия. С копчето на лоста от страни сменяш позициите, които ти оказват километри, средна скорост, среден разход и пр. От горе имаш малко лостче със степени 1 и 2. ПОказват едно и също, но 1 се самонулира мисля че след час най-много, а 2 само ти си го нулираш. НУлирането става като задържиш малкото копченче от горе на лоста в крайно ляво или крайно дясно положение съответно на 1 и 2.
ЧАсовника се настройва от 2-те копчета на самото табло, направени са да се натискат с химикал.
Това е. Успех!
ЧАсовника се настройва от 2-те копчета на самото табло, направени са да се натискат с химикал.
Това е. Успех!
- El_Genesis
Нещо немога да схвана как става номера. Пробвах тези неща, но също и нямам такива дето казвате с химикал да се натискат .. може ли по-подробно да ми обясните. Благодаря!
- m2595
- Автомобил: Mercedes W124 250D
- Двигател: OM602
Това ще свърши ли работа?
П.П: Бутонът за часовника го завърташ наляво за настройка на часа, за настройка на минутите-завърташ на дясно.
- El_Genesis
Всичко е точно. Едно голямо благодаря на отзовалите се! 
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”