проблем с лостчето за мигача

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
fena74
Автомобил:
Двигател:

проблем с лостчето за мигача

Мнениеот fena74 » Чет 23 апр 2009 20:52

Здравейте,
взех си едно много комфортно според мен голфче-3ка 1.8.Карам го вече трети ден :). С интерес чета форума,и съм решил да преровя всичките 340 страници в тази защото намирам много интерестни неща и решения.
Нов съм в този форум.Имам малък проблем, който ме притеснява, тъй като вече ми направи проблем, заблудих отсрещен водач и щях да се вкарам в беля.
Като завивам надясно и пускам мигач на дясно,лостчето не се връща всеки път автоматично.Много внимавам и го връщам ръчно но е неудобно така.Вярвам че ще свикна но не се чуствам така спокоен.
Та въпроса ми е към кое да се насоча първо за да видя дали мога да си реша проблема сам с лостчето за мигачите.
Предварително Ви благодаря за отговорите и ако модераторите сметнат че въпроса е вече обсъждан,нека да изрият темата.Аз лично разбира се пробвах със търсачката но не успях да намеря отговор на това което търся по проблема,а е възможно и да не съм търсил по правилния начин,за което предварително се извинявам.
Благодаря.

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Re: проблем с лостчето за мигача

Мнениеот maxpayne » Пет 24 апр 2009 0:48

Аз намерих набързо ето това, дано ти е от полза
viewtopic.php?f=11&t=57656&start=0
viewtopic.php?f=5&t=86555&start=0

И един съвет за търсенето - можеш да ползваш гугъл да търсиш във форума, защотото търсачката тук като гледам приема минимум 4 символа и понякога става малко кофти.

Та в гугъл пишеш например ето така: проблем лост мигачи site:http://www.vwclub.bg

Полезно е като търсиш GOLF AZD например или нещо подобно с 3 букви.

fena74
Автомобил:
Двигател:

Re: проблем с лостчето за мигача

Мнениеот fena74 » Пон 27 апр 2009 22:13

maxpayne,благодаря ти за отговора.Помогна ми.И наистина с използването на търсачката чрез google е доста лесно.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”