Колеги, помагайте! Силен шум при потегляне!
- qNkOo
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги, помагайте! Силен шум при потегляне!
Става въпрос за Венто 94' АБУ. Проблема е от около 5-6 месеца. В началото хлопаше само когато превърти гуми, а сега вече се чува про всяко потегляне. Случва се също по "баир" нагоре на 1-ва и 2-ра. Установено е , че не е каре. Въпросното тропане се чува откъм средата - между шофьорска и пасажерска седалка. Лично аз се колебая между два варианта: или е мръсен тампон
или е ш*баната изпускателна система (някоя тръба или гърне да се удря в купето); без катализатор съм... Ако някой е компетентен или , по-точно, патил - да пише. Благодаря предварително 
- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
Re: Колеги, помагайте! Силен шум при потегляне!
Аз съм с същата бангия, и прави същите мизерии, скоростния лост бая подскача като превъртат гуми чат-пат
и да ти кажа, и аз клоня към някой тампон 
и да ти кажа, и аз клоня към някой тампон 
- alex_zazy
- Автомобил:
- Двигател:
И аз съм за тампон, точно там е малко трудно бие изпускателна траба без да се е скъсала и да реве като ранена в сърцето пантера!
- Fripon_X
- Автомобил:
- Двигател:
Човека фани си някоя дружка отвори пакака а дружката да седне зад волана да дръпне ръчна а ти да гледаш какво се случва според мен така е най лесно. Ако е тампон ина голяма вероятност да ри гасне защотот се завърта а жилото неуспява да подава газ ако е генерация лесно ще го видиш или по скору ще го усериш. Препоръчвам да я ка4иш на канал и там да си направиш експеримента.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”