Голф 3 1.6 AEE пълна инжекция не пали при дъжд/влага

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Vasseto
Автомобил: Passat B7 Passat B5_5 Jetta V
Двигател: CFFB AVF BXE

Re: Голф 3 1.6 AEE пълна инжекция не пали при дъжд/влага

Мнениеот Vasseto » Чет 30 апр 2009 19:50

balky написа:..... Мина ли през локва и после спра някъде, пък даже и да не съм минавал през локва- НЯМА палене. Давам на контакт, завъртам ключа до край и се чува "ТЪК" Пак изкарвам ключа и опитвам наново и пак се чува само "ТЪК" и така само ТЪК и ТЪК. ....

Какви бобини,какви кабели,какви свещи,какви датчици на хол?????????????

Колега зачети добре какво ти написа kris11.Така както си го написал май стартера не ти завърта.

Потребителски аватар
balky
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот balky » Чет 30 апр 2009 21:29

Vasseto написа:
balky написа:..... Мина ли през локва и после спра някъде, пък даже и да не съм минавал през локва- НЯМА палене. Давам на контакт, завъртам ключа до край и се чува "ТЪК" Пак изкарвам ключа и опитвам наново и пак се чува само "ТЪК" и така само ТЪК и ТЪК. ....

Какви бобини,какви кабели,какви свещи,какви датчици на хол?????????????

Колега зачети добре какво ти написа kris11.Така както си го написал май стартера не ти завърта.

Благодаря!! Това ще е първото нещо, което ще се ремонтира, дано със стартера проблема се реши. :beer

Потребителски аватар
Cypariss
Автомобил: VW GOLF II
Двигател: GU

Мнениеот Cypariss » Сря 06 май 2009 23:32

колега виж си кабела към бубината... моя точно на чашката където се връзва е леко пукнат и при висока влага имам леки проблеми с паленето, но запалвам винаги.. а забравих това при мен е при голф 2 , а гледам темата е за голф 3

mirro_21
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mirro_21 » Съб 09 май 2009 19:41

колега и аз съм с 1.6 аее пълна инж. и имам същия проблем,смених-кабели,свещи филтри.маисторчетата в 2 различни сервиза ми гледаха бубина,стартери,мериха тоците навсякаде,акумулатори и тн и ми викат,вс е ок.и накрая отивам в 3 сервиз и кат му казах къв ми е мотора и кво съм сменял и човека ми каза-махни си имобилазера(без аз да му казвам,че имам такъв) :shock не съм го махал и незная дали ше се оправи,но наистина от как сложих на колицата имобилазера се появи тоя проблем.та човека ми каза,че тея наще двигатели аее са били с гадно компче и трудно се сработвал с външни системи(тоес не заводските,а добавените от нас).ако имаш имобилаизер може и да е от него.дано да съм ти помогнал с нещо

Потребителски аватар
zloby3400
Автомобил: Golf III
Двигател: AEK 1996
Контакти:

Мнениеот zloby3400 » Съб 09 май 2009 20:11

viewtopic.php?f=5&t=141582&start=15
и при мен беше от алармата...

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”