Колеги,
ползвам версия 409.1 и незнам как да видя моментния разход на гориво- в първото табче влизам в Engine и ми показва СИМОС 1,6L и т.н . Отдолу ЕДИНСТВЕНО може да се натисне "Fault codes" бутона. "Meas. blocks" - не може да се натисне, предполагам от там може да се види.
Изобщо на AKL двигател (педала на газта е бил с жило) могат ли да се видят тези стойности?
Vag-Com на Голф 4 AKL- консумация на гориво
- Niksan M
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Vag-Com на Голф 4 AKL- консумация на гориво
на Option / Start baud, го направи на 9600 и опитай пак да се свържеш с двигателя,тогава ще ти станат активни всички бутони,поне при мен така се оправи след допитване до доставчика на кабела.Обаче от там нататък не знам къде е моментният разход,поне аз не срещнах такова 4удо.....да не би да ти гори доста бензинец
.Използвай версия 301.2 защото за нея има крак
.Използвай версия 301.2 защото за нея има крак-
askin
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Мерси - аз имам крак и за 311.2N и за 409.1. Инсталирал съм и двете. Не че ми гори много ама искам да видя кога и колко ми харчи - на кои предавки, скорости, пътища и т.н - идеята ми е да си коригирам карането. Ще опитам тази седмица че вече ми омръзна за днес 
-
askin
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Niksan M написа:на Option / Start baud, го направи на 9600 и опитай пак да се свържеш с двигателя,тогава ще ти станат активни всички бутони,поне при мен така се оправи след допитване до доставчика на кабела.Обаче от там нататък не знам къде е моментният разход,поне аз не срещнах такова 4удо.....да не би да ти гори доста бензинец.Използвай версия 301.2 защото за нея има крак
колега аз съм бил на 9600 - да не би да трябва да експериметирам с различни скорости и настройки?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”