От каде идва проблема от задни тампони на амортисьрите или от тампони на моста?
Силен удар в задното окачване
- krasi_at
- Автомобил:
- Двигател:
Силен удар в задното окачване
Здравейте след ,като доста търсих в търсачката за подобен проблем се осмелих да пусна тема ,като се надявам да не съм направил грешка.Проблема е следният след като се прибирах от работа и се движех с нормална скорост минах през една неравност ,която не беше въобще голяма ,но от нея последва много силен удар и следователно шум от задната дясна част на автомобила ,който впрочем е Г2 1.6 RF 1988.След ,се прибрах забелязах ,че бомбето на задния десен амортисьор се е вдигнало толкова много ,че е избило основата на кората.На снимката която взех от темата на wili98 (дано не се сърди) се вижда мястото на болта който държи основата на кората ,а след удара основата беше 3-4 сантиметра по-нагоре.
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Силен удар в задното окачване
шайбата на стъблото на амортисьора, която държи чашката с пружината. мисля че си за смяна на амортисьори-най добре го свали и го огледай-ще светнеш кое е. 
- sweetlulu
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Силен удар в задното окачване
Здравей колега,
Същия проблем имах и аз или отиди при стругар да ти врътне една стоманена шайба или намери по моргите.
Това е моята нова шайба брат ми м я направи

Същия проблем имах и аз или отиди при стругар да ти врътне една стоманена шайба или намери по моргите.
Това е моята нова шайба брат ми м я направи
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”