Жило за съединител на Golf 3 ABU
- Lyubo4450
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: ABU 1992
Жило за съединител на Golf 3 ABU
Здр. колеги.Искам да сменя жилото на съединителя което в момента е саморегулиращо със регулиращо, понеже 2-3 пъти педала ми остана долу.Въпроса ми е дали някои знае какво жило точно да взема,дали става от голф 2 или пасат, или се продава регулиращо за голф 3,понеже знам че няма голф 3 с регулиращо жило или греша.
-
halil1988
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Жило за съединител на Golf 3 ABU
Колега мисля, че има саморегулируемо жило, защото аз миналата година си взех и струваше около 90лв но не съм сигурен.
- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
преди и мене ме вълнуваше тва има теми такива но ако питаш мене си купи пак саморегулируемо- venll-vr
- Автомобил:
- Двигател:
Има и регулиращо се жило. Срещал съм по магазините преди около 2 год. ме беше обхванала идеята да сменям мойто /АБУ мотор/ защото щрака понякога, но си трябва обикаляне, а и цената която ми казаха тогава около 60 лева не ме удовлетворяваше и си останах със старото
- Lyubo4450
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: ABU 1992
Ами аз днес си взех ново пак саморегулиращо на Ate мисля че беше и проблема се реши. 

- evgenyh
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: BSE 2005
Оригинално саморегулиращо жило е френско, марката е Brevette. Иначе разни гаражни майстори слагат обикновенно, мисля, че от Г2. И така става, доколкото знам не е проблем 
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”