Слагал ли е някой тези дискове.
- batslav
- Автомобил:
- Двигател:
Слагал ли е някой тези дискове.
Здравейте на всички искам да попитам дали някой е сложил такава предни дискове марка (trust) или нещо такова мисля че са италиански.И какви ви са наблюденията.Вече съм ги сложил(поставиха ме малко пред свършен факт).
- mitakathvp
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Слагал ли е някой тези дискове.
Покарай ги 1000км и после ти кажи впечатления!Сега който и каквото да ти казва едва ли ще ги махнеш 

- batslav
- Автомобил:
- Двигател:
mitakathvp написа:Покарай ги 1000км и после ти кажи впечатления!Сега който и каквото да ти казва едва ли ще ги махнеш
Да прав си исках да сложа AP вентилирани и нарязани обаче са ги объркали т.с. колата ми е с 5 болта а те докарали с 4,а колата ми трябваше спешно.Като мина определени километри ще си кажа мнението(все пак новото си е ново).
- mitakathvp
- Автомобил:
- Двигател:
Така си е колега с тия неща не бива компромис!Важното в случая е да спират!Един съвет(може да знаеш или да са ти казали)поне 200-300 километра ги жали да улегнат и да не ги прегрееш!Също е добре да си сложил задължително и нови накладки(колкото по меки са толкова по добре)Успех и чакам отзиви
- batslav
- Автомобил:
- Двигател:
Да всичко е ново.Отзиви можеби скоро защото карам често и със сигорност ще дам.Мога да дам отзив в момента от задни дискове и накладки на марката делфи дисковете вече си направиха леко ръбче но като цяло са добри както и накладките не са лоши мисля че са малко твърди но иначе спирът добре(само като инфо отзад съм без кънтар).
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”