Малко информация за оферта за Голф

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
danaildel4ev
Автомобил:
Двигател:

Re: Малко информация за оферта за Голф

Мнениеот danaildel4ev » Съб 16 май 2009 14:31

swindler написа:не съм запознат много с марката и затова искам да попитам за една кола.
http://www.swindler.snimka.bg/album.php?album_id=377856 за този става въпрос
колата е края на 95 година с клима и ел стъкла 1.6 (коне не знам) - това знам със сигурност
още е в италия.според този който евентуално ще ми я докара е много добро състояние. това което ме интересува е:
дават ми я за 3500 - струва ли си? не съм сигурен дали ще мога да я бутна още надолу
каква е разликата между ролинг стоунс и да кажем пинк флойд и изобщо какво означава това - в търсачката търсих и конкретен отговор на въпроса не можах да намеря. единствено нещо за озвучението на колата разбрах че има разлика. какво друго има този ролинг стоунс което другите да кажем го нямат.
какво ще кажете за този двигател - впечатления - плюсове и минуси.

п.с. ще ме извинявате ако се повтарям но наистина в търсачката нищо не намерих.още повече съм нов в този форум и все още не мога да се оправя в разделите.
всяко едно мнение ще ми е от наистина голяма полза и моля ви не ме гърчете много ако нещо съм сгафил

колега колата ниама и аербеци не си заслужава по добре 1 8 90кс за 3500 има доста 3-ки

swindler
Автомобил:
Двигател:

Re: Малко информация за оферта за Голф

Мнениеот swindler » Съб 16 май 2009 17:24

благодаря колеги голфето отпада като вариант. щом казвате че е слабичко... а и не може да се газифицира. карам доста и на бензин ... няма да ми върши работа :) още повече си падам по по-мощните колички. ся карам една мазда 323 87-ма година 1.3 75 коня която е като оса :) за годините си е супер. пак ще се мятам на мерц май :) и все пак благодаря ви много :)
поздрави

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”